Járványok, fertőzések (humán)

Ezt mar mondtam a kollegaimnak is. Nekem ugy tunik, hogy nyaron fel kellett oldani a korlatozasokat, hogy ne dolljon be teljesen a turizmus. Sokak megelhetese fugg tole, gazdasag stb... Meg azt is megkozkaztatnam, hogy emiatt jatszottak kicsit a tesztek gyakorisagaval, hogy szepek legyenek a szamok . . . Most visszaszigoritanak. Aztan ugy tippelek a karacsonyi vasarok kerdojelesek, de a siszezonban elojonnek majd azzal, hogy a virus telen inaktivabb a fagy miatt, igy sielni mindenki mehet csak suhanjanak 2-m-re egymastol. . . es a "Huttekben" meg messzebb ulni, eroseket rendelni stb.

Tavasszal ujra lezarnak mindenkit, ezt szinte boritekolom . . . :(

Attól függ mire folyik a globális felkészítés!

Ezt mar mondtam a kollegaimnak is. Nekem ugy tunik, hogy nyaron fel kellett oldani a korlatozasokat, hogy ne dolljon be teljesen a turizmus. Sokak megelhetese fugg tole, gazdasag stb... Meg azt is megkozkaztatnam, hogy emiatt jatszottak kicsit a tesztek gyakorisagaval, hogy szepek legyenek a szamok . . . Most visszaszigoritanak. Aztan ugy tippelek a karacsonyi vasarok kerdojelesek, de a siszezonban elojonnek majd azzal, hogy a virus telen inaktivabb a fagy miatt, igy sielni mindenki mehet csak suhanjanak 2-m-re egymastol. . . es a "Huttekben" meg messzebb ulni, eroseket rendelni stb.

Tavasszal ujra lezarnak mindenkit, ezt szinte boritekolom . . . :(

Sajnos erre én is látok esélyt. Az majdnem biztos, hogy nyáron, főleg nyár végén, amikor már látható volt, hogy körülöttünk mindenhol megemelkedtek a fertőzésszámok, nálunk direkt kerülték a fertőzöttek megtalálását, hogy nyitva lehessen tartani mindent. Aztán augusztus végétől kapjuk valószínűleg a valós adatokat, és hamarosan a következményeket.

Szeptember 17. dátumot hallottam. Az a határ. Kíváncsi leszek, hogy tényleg ez lesz-e? Anno a március 15. bejött ...

Bocs, en lemaradtam. Addig lennenek most lezarva a hatarok es 18-aval mar feloldnak? Mert ha igen, kuldom a csalad tobbi reszere a remenysugarat tovabb :P
En ugy tudtam a honap vegeig tuti marad.

Na a cégnél ahol melózom most lett vége a "krízis management" ülésnek. Közölték velünk, hogy mostantól ha elhagyod az irodádat, akkor csak és kizárólag maszkban mászkálhatsz az irodaépületen belül.

A kórházi betegek száma 20%-al nőtt!!!
Még 2 hét és sajnos a halottak száma is megugorhat....
Nem volt véletlen, hogy nyáron sem engedte bezárni a koronás osztályokat Merkely, ma pedig újabbakat kell megnyitni... :confused:
Hát sok minden nem látszik abból, hogy foglalkoztak vele.
Nézd csak meg mennyien vannak - akárcsak ebben a topikban is - akiket nem lehet meggyőzni. A komolyabb lezárás működött, de olyan már nem lehet többet, vagyis a második kört a Spiritual TV nyerte. :):hadonaszos:

A kurva anyját mindenkinek aki nem bírta ki itthon, és külföldre ment nyaralni!
Csak irigy vagy, és másokra projektálsz szerintem, hogy ettől jobb embernek érezhesd magad. Ugyanolyan szektás ez a vírusrettegés mint a vírustagadás. Horvátországban komolyabban vették a személyi védelmet mint itthon. Itthon előbb elkapod a Balaton partján mint Indiában, az alapján amiket ott láttam (maszk nélkül az ételek felett köhécselő büfések például...)

Sajnos erre én is látok esélyt. Az majdnem biztos, hogy nyáron, főleg nyár végén, amikor már látható volt, hogy körülöttünk mindenhol megemelkedtek a fertőzésszámok, nálunk direkt kerülték a fertőzöttek megtalálását, hogy nyitva lehessen tartani mindent. Aztán augusztus végétől kapjuk valószínűleg a valós adatokat, és hamarosan a következményeket.
Az adatok nem mutatják, higy direkt kerülték. Tesztszámtól függetlenül 1-2%-os volt a találati arány. Ez ment most fel, a növelt tesztek ellenére 4-6%-ra.
Július végén behozták, augusztus közepén a fesztiválokon, a Balatonon szétszórták, augusztus végén durrant.

Na a cégnél ahol melózom most lett vége a "krízis management" ülésnek. Közölték velünk, hogy mostantól ha elhagyod az irodádat, akkor csak és kizárólag maszkban mászkálhatsz az irodaépületen belül.

Nálunk még ki is röhögték azt, aki maszkot hordott....

Csak irigy vagy, és másokra projektálsz szerintem, hogy ettől jobb embernek érezhesd magad. Ugyanolyan szektás ez a vírusrettegés mint a vírustagadás. Horvátországban komolyabban vették a személyi védelmet mint itthon. Itthon előbb elkapod a Balaton partján mint Indiában, az alapján amiket ott láttam (maszk nélkül az ételek felett köhécselő büfések például...)
Kizárt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.