[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Legalâbb egy ember összehangolva, több helyen tâmadott..
Nekem az egyik videón tegnap úgy tűnt ketten futnak fegyverrel. De lehet vmit benéztem. Sajnos azóta nem találom....

9 percel a riasztâs utân már lelötték a tettest.
Az a kérdés utána mire lövöldöztek??
Mondjuk oké pánik volt....

Viszont a halottak, sebesültek száma alapján akár elképzelhető, hogy 1 merénylő volt.

Ez egy ISIS szimpatizáns albán volt, radikális muzulmán! Egy európai ember az én világképem szerint nem így néz ki.
Nana, nem albán. Osztrák! Na nehogy már soha senki ne legyen osztrák, csak a móczárkúgel pr arcok. Osztrákiában született, osztrák állampolgárként, valószínűleg németül (is) beszélt, tehát osztrák.

Nana, nem albán. Osztrák! Na nehogy már soha senki ne legyen osztrák, csak a móczárkúgel pr arcok. Osztrákiában született, osztrák állampolgárként, valószínűleg németül (is) beszélt, tehát osztrák.
Annyiban engedek, hogy multikulti etnikumú igazi megtestesült européer. Ausztriában született, ahol osztrák állampolgár volt, de macedóniai állampolgárságú albán felmenőkkel.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Itt az ideje az akármit is hadrendbe állítani.

Az okkult összefüggéseket mellőzve, csak annyit jegyzek meg, hogy ezek a "derék" romulánok most még abból is magyart faragnak innentől, aki azt se tudta eddig, hogy az, vagy már éppen elfelejtette volna!
Érezhetően kezd kicsúszni a talaj a lábuk alól!

Nem tudom, hogy voltak e már ezek a képek az egyik(?) elkövetőről, a "radikalizálódása" előtt:
foto-per-tekst-brenda-555x600_1000x0.png

6E06AB2A-C3B2-4427-9894-427D4B311601.jpeg

Majd megmagyarázzák!
Nem passzoltak a srácok, ettől nem ment a foci, ami kedvét szegte és radikalizálódott!
..
Bár, ha most gyors intézkedésként bevezetnék nyugaton a kvótafocistát is, hasonlóan a hollywoodi kvótahomoszexuálisokhoz, akkor igen hamar felívelnénk a nemzetközi összehasonlításban! :rolleyes:
Miért még nem vezették be? Azt hittem:
TELEMMGLPICT000168948016-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQfyf2A9a6I9YchsjMeADBa08.jpeg

5.jpg

"A román parlament ismét megszavazta az államfő által megfontolásra visszaküldött Trianon-törvényt, amely ünnepnappá nyilvánítja június 4-ét, a – Magyarországot területe kétharmadától megfosztó – békeszerződés évfordulóját. "

https://index.hu/kulfold/2020/11/03/veglegesen_megszavaztak_a_trianon-torvenyt/

Igeeen! Ez az!
Hajrá!
Fel se fogják mit műveltek! :cool::)

Itt az ideje az akármit is hadrendbe állítani.

Itt az ideje a "mindent" ( is ) hadrendbe állítani ! ! !
+ itt az ideje ismét: sorkatonai szolgálat ! ! !

Az okkult összefüggéseket mellőzve, csak annyit jegyzek meg, hogy ezek a "derék" romulánok most még abból is magyart faragnak innentől, aki azt se tudta eddig, hogy az, vagy már éppen elfelejtette volna!
Érezhetően kezd kicsúszni a talaj a lábuk alól!
Szerinted lesz ekkora ellenállás?
Abban egyetértek, hogy most átléptek annak a fázisnak a küszöbén, amikor úgy érzik, hogy a lopott vagyon kezd kicsúszni a kezükből (lásd ukrajnát is), de azt nem hiszem, hogy a társadalom emiatt velünk kezdene majd szimpatizálni. A társadalmi szimpatizálós részhez még legalább 10 év és legalább a mostaninál 1,5-2x nagyobb államadósság kell majd, mindezt úgy, hogy a népességfogyás vagy megáll a jelenlegi szinten vagy tovább csökken.