[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Ez tényleg izgalmas lesz. Arizonában elkezdett csökkeni Biden előnye, amióta a szavazatszámlálók megtudták, hogy munka után felfegyverzett Redneckek várják őket a hivatal előtt. :D

"Arizonában fegyveresek vették körül Maricopa megye egyik választási központját, többen közülük állítólag MAGA-sapkákat viselnek. A rendőrség megerősítette a szavazóközpont védelmét, de összecsapásra még nem került sor. Arizonát a legtöbb hírügynökség behúzta Bidennek, de még mindig nincs egyértelmű győztes."

+2.78%-ra csökkent Biden előnye 86%-os feldolgozottságnál.

Már tegnap mki odaadta ezt az államot Bidennek.
Sztem nem tud fordítani, de az eredményt nem nekem kell elmagyarázni, hanem a srácoknak, akik kint várják. Én kétszer átszámolnám, hogy ne hibázzak. :rolleyes:

amugy mit picsogtok az amcsi fegyver utan?

amiuta a trumpli az elnok sokkal dragabb lett minden, es mindenfele csak menn a politikai nyomas hogy vasarolj az amcsitol ujat es megdragabbat..

semmivel sem jobb a demektol, ha meg ebbe is nem roszabb..

biznisz biznisz...fizess..fizes... mert en vagyok trumpli es en mondom meg mit es hogy....

• Tetszik
Reactions: Wilson
Hiszti nincs. Se engedtessék már meg hogy ha valami gyanús, akkor azt szóvá tegye az akinek gyanús az összes kulcs államban való csodával határos fordítáda Bidennek úgy, hogy a körülmények extra furcsák itt-ott!

Természetesen de úgy van beállítva a dolog,hogy ezt a választást a demokraták csalással fogják megnyerni holott még ha meg is szerzik a szükséges elektori szavazatot a Legfelső Bíróság még komolyan beleszólhat a végeredménybe főleg ha minimális lesz a különbség amire meg van minden esély.

Ez tényleg izgalmas lesz. Arizonában elkezdett csökkeni Biden előnye, amióta a szavazatszámlálók megtudták, hogy munka után felfegyverzett Redneckek várják őket a hivatal előtt. :D

"Arizonában fegyveresek vették körül Maricopa megye egyik választási központját, többen közülük állítólag MAGA-sapkákat viselnek. A rendőrség megerősítette a szavazóközpont védelmét, de összecsapásra még nem került sor. Arizonát a legtöbb hírügynökség behúzta Bidennek, de még mindig nincs egyértelmű győztes."

+2.78%-ra csökkent Biden előnye 86%-os feldolgozottságnál.

Már tegnap mki odaadta ezt az államot Bidennek.
Sztem nem tud fordítani, de az eredményt nem nekem kell elmagyarázni, hanem a srácoknak, akik kint várják. Én kétszer átszámolnám, hogy ne hibázzak. :rolleyes:

Én -jó régen- voltam szavazatszámláló bizottsági tag, a fenti gyakorlatot nem igazán tartom helyénvalónak!

Hiszti nincs. De engedtessék már meg hogy ha valami gyanús, akkor azt szóvá tegye az akinek fura az összes kulcs államban való csodával határos fordítása Bidennek úgy, hogy a körülmények extra furcsák itt-ott!

A vesztes szokott csalást kiáltani, Trump még "versenyben van"

Unokatesóm írta Arizonából, hogy már három fehér fegyveres csoport alakult. Védik a megyét a BLM/Antifa megmozdulásoktól. Ő a légynek sem tud ártani, de már 2 fegyvert vett a családnak. Azt írta, hogy a magyarországi szembenállás bal-jobb közt lófütyi ahhoz képest, ami ott van. Úgy fogalmaz: ... itt eltört valami, nagyon.... és ebben a demokraták által irányított neomarxisták a fő bűnösök..." idézet vége...

Nyilván elítélendő a fegyveres nyomásgyakorlás a szavazatszámlálókra, egyet értünk. Viszont a félreszámlálás is az. Én innen nem tudom megítélni a helyzetet jelenleg.

Én meg eléggé elhűlve olvastam -a héten-, hogy az usában vegzálásnak tartják ha fényképes igazolvány kell a szavazáshoz. Nem kell kitalálni levélszavazós marhaságokat.

Én azt nem értem hogy egyáltalán hogy a fenébe lehet megengedi előzetes levél szavazást úgy hogy a borítékokat bárki feladhatja mintha csak egy üdvözlő lapot akarna feladni egy ismerősének. Ilyen iszonyatos hánytságot életemben nem láttam. A legjobb lehetőség a csalásra.

Én azt nem értem hogy egyáltalán hogy a fenébe lehet megengedi előzetes levél szavazást úgy hogy a borítékokat bárki feladhatja mintha csak egy üdvözlő lapot akarna feladni egy ismerősének. Ilyen iszonyatos hánytságot életemben nem láttam. A legjobb lehetőség a csalásra.

Te bírálni merészeled a világ legtökéletesebb államberendezkedését, elmaradott barbár? :D :D :D :D

Ha Trumpnak sikerülne ezt megnyernie, a helyében biztos, hogy egységesített és csalásbiztosabb választási módszertanok bevezetését is napirendre venném.

• Tetszik
Reactions: zsolti