Unique Alpine TPG-3 mesterlövész fegyver

A fizikát akkor sem tudod átverni, maximum ellensúlyozni a hatásokat.
Én szigorúan messziről nézve adnék neki egy esélyt. Tudtommal a SOCOM tendere kimondottan cserélhető csőre lett kiírva.
Igaz, hogy nem nyert TPG3, de a fejlesztésnél külön hangsúlyt fektettek a cserélhető cső melletti pontosság megtartásának.
Nem, nem akarok senkit arról meggyőzni, hogy ez a világ legjobb fegyvere, én csak nem ásom el előre.
Aztán, ha van már valamilyen tapasztalat, akkor szóljatok!
Az NX miben különbözik a már bemutatott simától?
Esetleg az itthon fejlesztett UA, Arzenal márkanév alatt is futhat? Ugye az FN Ballista néven forgalmazza kicsit változtatott kiegészítőkkel.

Az UA meg a "szuperfegyver" között van kapcsolat? Ez ugyanaz a projekt?
Ez a puska a fegyverrendszerben (mesterlövész-képesség?), amiről a cikk szól!

- mesterlövész puska
+ éjjellátó
+ IR távcső
+ ballisztikai számítógép
+ vezérelt állvány

Ez itt valami hasonló:
1550488518_04_distancionno_upravlyaemaya_snajperskaya_ustanovka_trap-t2.jpg

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Én szigorúan messziről nézve adnék neki egy esélyt. Tudtommal a SOCOM tendere kimondottan cserélhető csőre lett kiírva.
Igaz, hogy nem nyert TPG3, de a fejlesztésnél külön hangsúlyt fektettek a cserélhető cső melletti pontosság megtartásának.
Nem, nem akarok senkit arról meggyőzni, hogy ez a világ legjobb fegyvere, én csak nem ásom el előre.
Aztán, ha van már valamilyen tapasztalat, akkor szóljatok!
Az NX miben különbözik a már bemutatott simától?
Esetleg az itthon fejlesztett UA, Arzenal márkanév alatt is futhat? Ugye az FN Ballista néven forgalmazza kicsit változtatott kiegészítőkkel.
Azt nem mondtam, hogy rossz lehet, csak a fix csöves azonos technológiai szint mellett mindig pontosabb lesz valamennyivel mint a cserélhető. De ez csak akkor szempont ha kizárólag a pontosságra hegyezzük ki a versenyt. Ha más egyéb tulajdonságok is fontosak akkor ha eléri azért a jó szintet (amit valószinüleg elér) akkor nincs ezzel semmi probléma.

Arra az egy készlet egyenruhádra is vigyázz mert ki kell tartson mire megjön ez a puska a hiúzos rajokhoz! ;)
Hát eléggé fakul már szegényem.

Próbálunk elmenni digitális irányba úgy hogy a 10 évvel ezelőtti analóg se megy, rendbe kéne tenni a prioritásokat

Hát nekem anno azt tanították, hogy fix cső és a lehető legkevesebb mozgó alkatrész a pontosság kulcsa, aki meg tanította többek közt a tek-nek is lőkiképzője.

Simonyira gondolsz? Ha igen, hát em kell készpénznek venni amit mond. Egyébként egy jó ideje már nem ebben a beosztásban szolgál.

Ettől függetlenül tartom magam a véleményemhez. Ezredes pontossággal készülnek ezek az illesztések. Egyszerűen nem képes érdemben befolyásolni a szórásképet az, hogy cserélhető a cső.
Feljebb írtam, hogy extrém lőtávokon jöhetnek ki különbségek de ott sem számottevő.

Feljebb írtam, hogy extrém lőtávokon jöhetnek ki különbségek de ott sem számottevő.

Szerintem nem mutatható ki. Hamarabb viszi el a lövésed más tényező.
De nem akarom túlragozni, és nem is kötekedésnek szántam.
Egyik személyes kedvencem ez a puska.

• Tetszik
Reactions: krisss