A fizikát akkor sem tudod átverni, maximum ellensúlyozni a hatásokat.
Én csak a fejlődésre hívtam fel a figyelmet, ami most egyértelmű az nem biztos hogy 10 év múlva is az lesz.A fizikát akkor sem tudod átverni, maximum ellensúlyozni a hatásokat.
A fizikát akkor sem tudod átverni, maximum ellensúlyozni a hatásokat.
Én csak a fejlődésre hívtam fel a figyelmet, ami most egyértelmű az nem biztos hogy 10 év múlva is az lesz.A fizikát akkor sem tudod átverni, maximum ellensúlyozni a hatásokat.
Én szigorúan messziről nézve adnék neki egy esélyt. Tudtommal a SOCOM tendere kimondottan cserélhető csőre lett kiírva.A fizikát akkor sem tudod átverni, maximum ellensúlyozni a hatásokat.
Ez a puska a fegyverrendszerben (mesterlövész-képesség?), amiről a cikk szól!Az UA meg a "szuperfegyver" között van kapcsolat? Ez ugyanaz a projekt?
Azt nem mondtam, hogy rossz lehet, csak a fix csöves azonos technológiai szint mellett mindig pontosabb lesz valamennyivel mint a cserélhető. De ez csak akkor szempont ha kizárólag a pontosságra hegyezzük ki a versenyt. Ha más egyéb tulajdonságok is fontosak akkor ha eléri azért a jó szintet (amit valószinüleg elér) akkor nincs ezzel semmi probléma.Én szigorúan messziről nézve adnék neki egy esélyt. Tudtommal a SOCOM tendere kimondottan cserélhető csőre lett kiírva.
Igaz, hogy nem nyert TPG3, de a fejlesztésnél külön hangsúlyt fektettek a cserélhető cső melletti pontosság megtartásának.
Nem, nem akarok senkit arról meggyőzni, hogy ez a világ legjobb fegyvere, én csak nem ásom el előre.
Aztán, ha van már valamilyen tapasztalat, akkor szóljatok!
Az NX miben különbözik a már bemutatott simától?
Esetleg az itthon fejlesztett UA, Arzenal márkanév alatt is futhat? Ugye az FN Ballista néven forgalmazza kicsit változtatott kiegészítőkkel.
Amúgy imádom, hogy ilyenekre megy a pénz aztán a karabélyokon meg mutatóban van optika...Ez a puska a fegyverrendszerben (mesterlövész-képesség?), amiről a cikk szól!
- mesterlövész puska
+ éjjellátó
+ IR távcső
+ ballisztikai számítógép
+ vezérelt állvány
Ez itt valami hasonló:
![]()
Arra az egy készlet egyenruhádra is vigyázz mert ki kell tartson mire megjön ez a puska a hiúzos rajokhoz!Amúgy imádom, hogy ilyenekre megy a pénz aztán a karabélyokon meg mutatóban van optika...

Hát eléggé fakul már szegényem.Arra az egy készlet egyenruhádra is vigyázz mert ki kell tartson mire megjön ez a puska a hiúzos rajokhoz!![]()
Hát nekem anno azt tanították, hogy fix cső és a lehető legkevesebb mozgó alkatrész a pontosság kulcsa, aki meg tanította többek közt a tek-nek is lőkiképzője.
Meg amúgy ilyen puskára semmi szükség rajszinten.Arra az egy készlet egyenruhádra is vigyázz mert ki kell tartson mire megjön ez a puska a hiúzos rajokhoz!![]()
Nem Simonyira gondolok.Simonyira gondolsz? Ha igen, hát em kell készpénznek venni amit mond. Egyébként egy jó ideje már nem ebben a beosztásban szolgál.
Rendben,akkor vegyél egy ilyet magadnak és megtudod.
Az biztos. A raj nyilván pőrén kapja, csak a puskát.Meg amúgy ilyen puskára semmi szükség rajszinten.
Nem Simonyira gondolok.
Feljebb írtam, hogy extrém lőtávokon jöhetnek ki különbségek de ott sem számottevő.Ettől függetlenül tartom magam a véleményemhez. Ezredes pontossággal készülnek ezek az illesztések. Egyszerűen nem képes érdemben befolyásolni a szórásképet az, hogy cserélhető a cső.
A puskára sem nagyon van szükség rajszinten. Esetleg szakasz szinten. De leginkább a támogató szakasz mestelövész rajában van helye.Az biztos. A raj nyilván pőrén kapja, csak a puskát.
Rajba max. DMR fegyver való, nem forgó tolózáras....Az biztos. A raj nyilván pőrén kapja, csak a puskát.

Most elvben szakasztörzsben van.A puskára sem nagyon van szükség rajszinten. Esetleg szakasz szinten.
Feljebb írtam, hogy extrém lőtávokon jöhetnek ki különbségek de ott sem számottevő.
Ő nem.Most elvben szakasztörzsben van.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..