Merkelt nagyon boldoggá teszi, hogy bevándorlók gyermeke lesz az (al)elnök Amerikában
Forrás: https://kuruc.info/r/4/220391/
Azt hittem ott mindenki bevándorló...![]()
Így van! Bár azért azt meg kell hagyni, hogy az indiánok eléggé tolakodó népség. Mikor az európaiak megérkeztek akkor ők már rég ott voltakAzt hittem ott mindenki bevándorló...![]()

Es meg mindig a Schiffer a keves ertelmes, rendszerben gondolkodo figurak egyike (bar nekem az L. Simonnal sincs nagy bajom):
Na igen, bár L. Simon is le van maradva Schiffer mögött egy körrel (Marika meg vagy 5-tel).
Mondhatjuk, hogy nem ö a legélesebb kés a fiókban.Hat, a szúrós tekintetu sosem volt egy szellemóriás...

Mint ahogy az angolok is azt hitték, hogy ha valami rosszul működik, akkor még jobban erőltetni kell a régi modellt és brexiteltek. De ettől csak nagyobbat szívnak.
Nem mindenki.Macron szépen egyedül maradt az izlamizmis elleni harcban. Mindenki hallgat....

Macron szépen egyedül maradt az izlamizmis elleni harcban. Mindenki hallgat....
Az a baj, hogy nem, még Macron sem. Ilyen látszatműveleteknek semmi értelme, csak propagandaakciók a közvélemény elaltatására.Nincs egyedül.. az osztrákok is tisztogatnak.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..