Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

icLssrK.png

Nagy volt a jókedv, na. Lengyel(?), szovjet (deszantos), csehszlovák(ha jól látom vz58-asa van, nem AK), bolgár(?), magyar ("Vápos" övvel), és NDK-s ha jól látom.
u.i.: Bakker, a zászlók sorrendjéből is kiderül... de akkor eltaláltam. A román elvtárs valahogy hiányzik innen is. :)

Nagy volt a jókedv, na. Lengyel(?), szovjet (deszantos), csehszlovák(ha jól látom vz58-asa van, nem AK), bolgár(?), magyar ("Vápos" övvel), és NDK-s ha jól látom.
u.i.: Bakker, a zászlók sorrendjéből is kiderül... de akkor eltaláltam. A román elvtárs valahogy hiányzik innen is. :)
Éppen átállást gyakoroltak biztos akkor is...:rolleyes:

Ez Qrva jóóóó! :D

A négy fős személyzetből kiindulva, gondolom valamelyik fejlett nyugati harckocsitípusban ültek a fiúk....;)

Szegény töltő! Biztosan fárasztó a munkája...:oops:
Gyerunk, ezen a forumon illene megtippelni, melyik tipusra gyurnak :) Hol van a tolto jobb oldalt? Vagy csak siman tukrozott a kep?
A négy fős legénység, a személyzet elhelyezése és a helyszín alapján én amúgy T-55-re tippelnék :D
T-55A_XRay_Front.png

T-55A_XRay_Side.png

A Királyi Légierő elfogta a Mikulást amikor belépett a UK légtérbe. Az Északi Sarkra történő visszatérő úton feltankolták a Szánkó 1-et, majd Tájfunok adtak kíséretet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.