-Nem lehetne olcsóbban? Mert így túl drága a cseh haditechnika!
-Dehogynem!!!
-Dehogynem!!!

Sajnos nincs elèg régi Skodànk sem...-Nem lehetne olcsóbban? Mert így túl drága a cseh haditechnika!
-Dehogynem!!!
![]()
AV-8B, de hogy melyik alváltozata, azt nem tudom. A HUD melletti rész nem azonos.Melyik harci repülőgép ez egyébként???
![]()
Szeles időben vitorlát is használhatnának - szigorúan alacsony észlelhetőségű festéssel.
Ha a lőszert kihagynák súlyt csökkenthetnének.Szeles időben vitorlát is használhatnának - szigorúan alacsony észlelhetőségű festéssel.
Na jó; félre a hülyeséget:
Részecskeszűrő, AdBlue , downsizing (max. három hengerrel), startstop, mild hibrid, vitorlázó funkció, alacsony gördülési ellenállású futómű, GPS alapú útvonal optimalizálás a károsanyagkibocsátás csökkentésének prioritásával.
Szerintem lennének még ötleteim![]()
Fülig Jimmynek volt egy olyan levele amiben azt ecseteli, hogy fiatalon milyen kíváncsi volt ezért feltörte valami fickónak a mellszobrát, hogy megnézze mi van benne és üres volt. Aztán megnézte volna a királyi gyám fejét is, hogy mi van az agyvelejében...
Németek ebben a zöld technológiában is élen jártak. Felhúzós tigrincs a második világégésből:Szeles időben vitorlát is használhatnának - szigorúan alacsony észlelhetőségű festéssel.
Na jó; félre a hülyeséget:
Részecskeszűrő, AdBlue , downsizing (max. három hengerrel), startstop, mild hibrid, vitorlázó funkció, alacsony gördülési ellenállású futómű, GPS alapú útvonal optimalizálás a károsanyagkibocsátás csökkentésének prioritásával.
Szerintem lennének még ötleteim![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..