Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

-Nem lehetne olcsóbban? Mert így túl drága a cseh haditechnika!
-Dehogynem!!!

b49c111a5c342351e16ad973646b5e24.jpg

Indítás, a franc se ülne bele. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and endre
  • Tetszik
Reactions: fishbed and Ocses
Csak azt nem értem,hogy ez az oldal,miért nem fűzött kommentet a maximális hatótávra?? Ilyen bődületes baromságot szó nélkül hagyni. Íme az Ukrán csoda rombolópuska!
7000 méteres maximális lőtávolsággal!!!!?????? Ez igen... no komment. :D:D:D

Szeles időben vitorlát is használhatnának - szigorúan alacsony észlelhetőségű festéssel.
Na jó; félre a hülyeséget:

Részecskeszűrő, AdBlue , downsizing (max. három hengerrel), startstop, mild hibrid, vitorlázó funkció, alacsony gördülési ellenállású futómű, GPS alapú útvonal optimalizálás a károsanyagkibocsátás csökkentésének prioritásával.

Szerintem lennének még ötleteim:rolleyes:

Szeles időben vitorlát is használhatnának - szigorúan alacsony észlelhetőségű festéssel.

Részecskeszűrő, AdBlue , downsizing (max. három hengerrel), startstop, mild hibrid, vitorlázó funkció, alacsony gördülési ellenállású futómű, GPS alapú útvonal optimalizálás a károsanyagkibocsátás csökkentésének prioritásával.

Ha a lőszert kihagynák súlyt csökkenthetnének. :)

Németek ebben a zöld technológiában is élen jártak. Felhúzós tigrincs a második világégésből:
maxresdefault.jpg