[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Robert Aaron Long
---

Meg is kezdődött a hangolás, már fekete sem kell hozzá, az ázsiai is jó lesz.
wipy.png

Emlékszünk ugye:
jX1JFQNBL_Oh04UkWRht.png

Ha lesz egyáltalán, majd a jövő generációi megtanulják az iskolában, hogy a háború az oroszok érdeke volt, veszettül fegyverkeztek, hogy elnyomják a szabad népeket, de a demokrácia őrei....Hogy vágnák a kurva anyjukba, mennyire igazam volt már tizenöt évvel ezelőtt, hogy 2021-ben megcsinálják a feszkót! Persze az összes ismerősöm hülyének nézett sokáig mikor ezt hangoztatni érdemesnek véltem.
Nyugi, Biden holnapra elfelejti.

Az aberráció fokozódik, Amerikai Egyesült Államok, Védelmi Minisztérium. Mostantól nem csak védeni kell, hanem egyenesen támogatni, népszerűsíteni, elősegíteni is az LMBTQakármiket! Hajrá! :)
..
Ewt7mhNW8AEymqB
Elképzelem, ahogy megérkezik az első LMBTQ propagáló zászlóalj Afganisztánba, aminek hatására az Afgán Biztonsági Erők megmaradt része is azonnal átáll a tálibok oldalára...

Felfoghatatlan ahogy az ideológiától fűtött aktivizmus lassan a kormányzat minden egyes régióját polipként ragadja magához és nem engedi. Valóság meg realizmus azok úgyis meghaladott avítt dolgok majd újabb adag politikai propaganda megoldja a problémákat. Ha mégse akkor meg nem volt elég

Szóval, akkor az Army, a Navy, az Air Force és a Marines szerte a világon vállvetve fog harcolni az LMBTQ+ jogokért?

És a teljes tábornoki kar ennyire hülye/gerinctelen?
Senki sem mondja, hogy nekem ebből elég volt/ehhez nem adom a nevem?

Válaszul Joe Biden kijelentésére Putyin jó egészséget kívánt az amerikai vezetőnek. Ahogy fogalmazott bőven vannak az amerikai kormányzatban őszinte és tisztességes emberek, Moszkva a tárgyalások során rájuk fog támaszkodni. Továbbá megjegyezte, hogy a kölcsönös viszonyban Washington kizárólag a saját feltételei szerint akar Oroszországgal tárgyalni, míg az oroszok csak a számukra kedvezőket fogják elfogadni.

Szóval, akkor az Army, a Navy, az Air Force és a Marines szerte a világon vállvetve fog harcolni az LMBTQ+ jogokért?

És a teljes tábornoki kar ennyire hülye/gerinctelen?
Senki sem mondja, hogy nekem ebből elég volt/ehhez nem adom a nevem?
Pénz beszél a tábornoki karban, abból a 20k$-os kalapácsból csak csurran nekik is pár $, aztán mit kezdjen egy tábornok mondjuk 20-25 év katonai tapasztalattal a háta mögött a civil szférában? Szerintem a normálisabbja inkább lenyeli és bízik abban, hogy nem lesz rosszabb.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.