[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

@Negan
Mi a véleményed a ma publikált Angol államadóság állapotról?
2196 milliárd font. GDP arányosan 99%-ék.
1962 óta nem volt ekkora adóságuk.
Hozzájuk képest a ner maga a megtestesült stabilitás a 81%-al :oops:
Hogy az egész nyugat világ qrvára el van adósodva,
Csakhogy ez nekik nem olyan nagy probléma,mint nekünk.Ők kapnak alacsony kamatú hitelt önmagukban is-mi meg nem.Ez tipikusan az "mit szabad Jupiternek,nem szabad a kisördögnek" esete.
De nagyobb baj,hogy a NER egyszerűen nem fejlesztésre költ,hanem hatalmi bázis épitésre-és lopásra.NER nem burzsuáziát teremtett,csak egy politikai alapú tolvajarisztokráciát.A NER birodalmak nem életképesek gazdaságilag,az adófizetők pénzén élősködve létezhetnek.
Különben szerintem a keynesi gazdaságpolitika birálóinak lett igaza.A politika mindig költekezni fog,akkor is,mikor megtakaritani kéne.

Hogy az egész nyugat világ qrvára el van adósodva,
Csakhogy ez nekik nem olyan nagy probléma,mint nekünk.Ők kapnak alacsony kamatú hitelt önmagukban is-mi meg nem.Ez tipikusan az "mit szabad Jupiternek,nem szabad a kisördögnek" esete.
De nagyobb baj,hogy a NER egyszerűen nem fejlesztésre költ,hanem hatalmi bázis épitésre-és lopásra.NER nem burzsuáziát teremtett,csak egy politikai alapú tolvajarisztokráciát.A NER birodalmak nem életképesek gazdaságilag,az adófizetők pénzén élősködve létezhetnek.
Különben szerintem a keynesi gazdaságpolitika birálóinak lett igaza.A politika mindig költekezni fog,akkor is,mikor megtakaritani kéne.
Van igazad, viszont amit ma nyugaton látok rosszabb....mert nyugaton már az adófizetők pénze sem elég, annyit lopnak.
Törleszthetetlen hitelállományt görgetnek maguk előtt.
Kíváncsi vagyok mikor szakad rájuk az egész.
USA-t most nem is számolom csak nyugat eu-t.
( Rossz érzésem van egyébként, mert van az a mondás hogy " Ha üres a kincstár, háborúzz.")

Van igazad, viszont amit ma nyugaton látok rosszabb....mert nyugaton már az adófizetők pénze sem elég, annyit lopnak.
Törleszthetetlen hitelállományt görgetnek maguk előtt.
Kíváncsi vagyok mikor szakad rájuk az egész.
USA-t most nem is számolom csak nyugat eu-t.
( Rossz érzésem van egyébként, mert van az a mondás hogy " Ha üres a kincstár, háborúzz.")
Nyugi,nincs pénz komoly háborúra

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: formosa1
Tehát abba az embertelenségbe buktak bele, hogy azt akarták törvénybe iktatni, hogy ... a tulaj és a bérlő állapodjanak meg az árról, és ne az árhivatal mondja meg az árakat?

Nem tudom, hogy ez fasizmus, rasszizmus, vagy simán csak népirtás a progresszió szerint?
Nem tudom mi folyik ott, de úgy gondolom, hogy a hivatalnak csurran cseppen valami abból az árból amit megszab, ezzel eltart pár felesleges élősködőt, aztán lehet, hogy nem is csak párat hanem rengeteget. Ezért az "árulásért" meg mennie kellett a főmuftinak.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A gendertörvényként ismert jogszabály-tervezet módosítását kérte az olasz kormánytól a Vatikán, amely szerint a "homofóbia és a transzfóbia" ellen kezdeményezett javaslatok sértik a katolikusok véleményszabadságát - jelentette az olasz sajtó kedden.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/230079/

Az a durva, hogy az elnyomottak védelmére hivatkozva az összes többi embernek, a normális embereknek kell lobbiznia. Bármiért is lobbiznia. Itt konkrétan azért, hogy ne basszák börtönbe őket egy szájhúzásért ha buzikat látnak.

13 európai(?) ország " mélységesen aggódik" amiért tilos Magyarországon a homoszexualitást propagálni a 18 év alattiaknak!!!
Igen, jól olvassa mindenki. Nehezményezte 13 ország hogy a gyerekeket nem lehet...
Mellesleg a nyilatkozat Belga kezdeményezésre született.

13 európai(?) ország " mélységesen aggódik" amiért tilos Magyarországon a homoszexualitást propagálni a 18 év alattiaknak!!!
Igen, jól olvassa mindenki. Nehezményezte 13 ország hogy a gyerekeket nem lehet...
Mellesleg a nyilatkozat Belga kezdeményezésre született.
Valami qrva gyorsan tartják egyes európai országokban a népszavazást, még ha véleménnyilvánító és még ha nem is róluk szól akkor is. Hány százalékos részvétel mellett milyen arányban szavazta meg ezeknek az országoknak a lakossága, hogy egyéb baja nincs csak a magyarországi törvények miatt aggódni?