Frissült a lista, már nincsenek benne lyukak.
Egynek mindenképpen jó lesz. Láttunk már erősebb felhozatalat, de naivitás lett volna azt gondolni, hogy az ideit meglehet ugyanolyan színvonalúra szervezni.

Egész jól alakul a program, kicsit sovány a sugárhajtású/vadászgépes bemutatók listája a régiekhez képest, de akkor volt több év egyeztetni a részvételt. Sebaj, így is biztos jó lesz :)
Pár hete láttam, hogy Majerik Máté repül magyar Gripen demo-t.
Most csak képességbemutató van a listában, magyar Gripen repülés nem.

Vagy ez lenne az?
"A Magyar Honvédség hajózóinak egyéni bemutatója"
Ugyanazon a hétvégén Army 2021 kiállítás van Moszkvában. Ezt már akkor tudtuk, amikor kitalálták a kecskeméti dátumot...
Meglepő lenne, ha össze tudnák hozni. De elméletileg nem lehetetlen: Moszkvából a repülőút kb. 2,5 óra és van 2 óra időeltolódás.
Áttelepülés után egyből demózni? Kétlem.
Ez egy PR fogás lehetett, hogy egyáltalán felkapja a fejét az ember nem lesz ezek szerint.

A lista alapján én ingadozom, hogy menjek, max. a barátnőnek megmutatni mennék le, de magam miatt ez nekem már meh.
Lényegében a délutáni 1,5 órás szuperszonikus blokkon kívül semmi sem érdekel.
Az ott levő emberekből érdemi infót kihúzni nem hinném, hogy lehet a fejlesztésről és technikailag, külföldiek meg alig lesznek.

És félek, hogy a szervezés remélhetőleg nem lesz feleannyira sem balfék, mint 2013-ban. Az a legalja volt.
Bár ezt úgy kerülnénk ki, hogy előtte és utána nap is Kecsón kéne aludni és akkor csak séta a városba. Azt nem állítja meg semmi...

Pár hete láttam, hogy Majerik Máté repül magyar Gripen demo-t.
Most csak képességbemutató van a listában, magyar Gripen repülés nem.

Vagy ez lenne az?
"A Magyar Honvédség hajózóinak egyéni bemutatója"

Áttelepülés után egyből demózni? Kétlem.
Ez egy PR fogás lehetett, hogy egyáltalán felkapja a fejét az ember nem lesz ezek szerint.

A lista alapján én ingadozom, hogy menjek, max. a barátnőnek megmutatni mennék le, de magam miatt ez nekem már meh.
Lényegében a délutáni 1,5 órás szuperszonikus blokkon kívül semmi sem érdekel.
Az ott levő emberekből érdemi infót kihúzni nem hinném, hogy lehet a fejlesztésről és technikailag, külföldiek meg alig lesznek.

És félek, hogy a szervezés remélhetőleg nem lesz feleannyira sem balfék, mint 2013-ban. Az a legalja volt.
Bár ezt úgy kerülnénk ki, hogy előtte és utána nap is Kecsón kéne aludni és akkor csak séta a városba. Azt nem állítja meg semmi...
Egy baráti családdal mentünk volna, a vonatkozó időszakban már nem tudtam szállást foglalni Kecskeméten. Marad a gépjárműves megközelítés, illetve dinamikus elszakadás.

Egy baráti családdal mentünk volna, a vonatkozó időszakban már nem tudtam szállást foglalni Kecskeméten. Marad a gépjárműves megközelítés, illetve dinamikus elszakadás.
Ez idénre vonatkozik? Ha igen, akkor ennyi...
Nem megyek.
Bár láttam olyan kiírás, hogy a MH buszokkal indul megyeszékhelyekről és gondolom Bp-ről is.
Ez még talán játszhatna.

Ez idénre vonatkozik? Ha igen, akkor ennyi...
Nem megyek.
Bár láttam olyan kiírás, hogy a MH buszokkal indul megyeszékhelyekről és gondolom Bp-ről is.
Ez még talán játszhatna.
Abszolút. Lehet, ha nem 8 emberre keresel, akkor még találsz. Csak mondom, hogy aki ottalvós repülőnapot szeretne, jó, ha belehúz.

Abszolút. Lehet, ha nem 8 emberre keresel, akkor még találsz. Csak mondom, hogy aki ottalvós repülőnapot szeretne, jó, ha belehúz.
Emlékszel, hogy 2013-ban is lenyomták egyből a demót, még mielőtt leszálltak.
Én nem voltam érkezésnél, szombaton a földről kezdték a demót.
Az indításkori hangjuk is brutális volt.
Akkor magyaráztam egy brazil csajnak, hogy egy Szu-27-be kb. több keró fér, mint a teljes Török Csillagok kötelékbe. Pislogott rendesen. :)

2 fő

Mivel Kubinka csak szombatig tart, elviekben vasárnap még beeshetnek Moszkvából. Akár leszállással is, úgy, hogy délelőtt átjönnek és délután repülnek.
De ennyi erővel jöhetnek szombat délután is hiszen két óra a diffi. Ott befejezik négykor, eljönnek és megérkeznek itteni idő szerint négyre. Lenyomják menetből a showt, másnap meg felszállásból.

• Tetszik
Reactions: fishbed and kaktusz
Mivel Kubinka csak szombatig tart, elviekben vasárnap még beeshetnek Moszkvából. Akár leszállással is, úgy, hogy délelőtt átjönnek és délután repülnek.
De ennyi erővel jöhetnek szombat délután is hiszen két óra a diffi. Ott befejezik négykor, eljönnek és megérkeznek itteni idő szerint négyre. Lenyomják menetből a showt, másnap meg felszállásból.

Nem lóg neked bilibe? ;)

Azt lehet tudni mennyi jegy lesz eladó, s mikortól lehet megvenni?
2013-ban eszméletlen volt az orosz csapat számomra. Bennem csak akkor tudatosult, hogy mekkorák is ezek a gépek..
S az a gyenge tüdő rezegtető hangocska....:rolleyes:
A vitézeknek most Szu-35-ük van?

Hát ez nagyon gyenge... Őszintén szólva, a Lynx KF41 miatt kimennék, de tartok tőle, hogy látni alig lehet majd belőle valamit... A statikus sorokon hordákban támadnak a gyerekek, kb. mint Budaörsön legutóbb... Fotózni lehetetlen, különösen mert mindent mászókának használnak. Persze, érezzék jól magukat ők is, de azért jó lenne valami gyerekmentes nap is kicsit komolyabb érdeklődők számára.

Hát ez nagyon gyenge... Őszintén szólva, a Lynx KF41 miatt kimennék, de tartok tőle, hogy látni alig lehet majd belőle valamit... A statikus sorokon hordákban támadnak a gyerekek, kb. mint Budaörsön legutóbb... Fotózni lehetetlen, különösen mert mindent mászókának használnak. Persze, érezzék jól magukat ők is, de azért jó lenne valami gyerekmentes nap is kicsit komolyabb érdeklődők számára.
A beléptetőkapu körül valami bokorba rakj egy altatógázt szivárogtató rendszert méter körüli magasságban. Amíg sorba állnak, eleget kapnak és bent halomra dőlnek ki órákig aludni. :D Csak kupacba kell őket dobálni(nem feltétlenül vasvillával), hogy ne legyenek mindenhol útban. :D

Vagy a B verzió, amit automatikusan kellene csinálni ezeken a rendezvényeken, gyerekekre sokkoló karkötő, járművekre jeladó hozzá. Öt méternél közelebb megy, 15k V, lehet újra próbálkozni. :D

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0

Jó lenne, ha erre a pár napra áthoznák a csehektől a tesztelés alatti példányt, és nem a tavaly is itt járt demo lynxet hozzák