[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Miért? Én mit írtam? o_O
Nem teljesen azt amit én. :p Egyébként meg "konvolyozni" kizárt dolog, mert egész Kabul egy dugó. Szóval nincs más csak helikopteres légihíd a reptérre. SilvioD hozott is róla videot. Sajnálom őket hogy nincs hová menekülniük. A repülőtér környéke is tele van azokkal akik nem tudnak, elmenekülni. Azokról is vannak videok.

Alejandro Mayorkas amerikai belbiztonsági miniszter lemondását követelte helyi idő szerint pénteken kiadott közleményében Doug Ducey, Arizona állam republikánus párti kormányzója, miután sajtóértesülések szerint a miniszter nem nyilvánosan arról beszélt, hogy a határon a migrációs helyzet fenntarthatatlan, és az ország vesztésre áll.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/232361/

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Nézzünk egy példát a csodálatos érzékenyítésre:

Tinimami.
Büszke édesanya.
Két csemetéje is van.
Sok a bíráló komment - biztos gonosz emberek, akik nem megértőek.

Namost ezt lefordítom magyarra: 13 éves korában felcsinálta egy nem éppen fehér ember. Ez amúgy pedofilia. Az emberek ki vannak akadva, hogy ezt a nyílvánvaló bűncselekényt így keni el az új kultúra.

Tinimami.
Büszke édesanya.
Két csemetéje is van.

Namost ezt lefordítom magyarra: 13 éves korában felcsinálta egy nem éppen fehér ember. Ez amúgy pedofilia. Az emberek ki vannak akadva, hogy ezt a nyílvánvaló bűncselekényt így keni el az új kultúra.
Valószínűleg a drága papa is bőven kiskorú, mert különben azonnal lesittelték volna a 13 évessel folytatott viszony miatt.

• Tetszik
Reactions: aquarell

Tinimami.
Büszke édesanya.
Két csemetéje is van.

Érdekes, mert az Egyesült Államokban a legszigorúbb a világon a beleegyezési korhatár, jellemzően 16-18 év között van. Pl. Kaliforniában még két 17 évesnek is tilos egymással szexelni (törvény szerint). Úgy látszik mivel interracial volt a dolog, ezért megérőnek kell lenni.. :(

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Valószínűleg a drága papa is bőven kiskorú, mert különben azonnal lesittelték volna a 13 évessel folytatott viszony miatt.
Bizonyára igazad van, csakhogy a sztori tálalási módja arra fókuszál, hogy összességében a totál meggondolatlan leányanyaság milyen nemes és hősies dolog. Direkt nem foglalkozik a cikk az apa személyével, nyitva hagyva a kérdést, hogy egykorú, vagy idősebb volt-e az illető.
Minden esetre az egész sztori (eredeti, amerikai) elővezetése is mellőzi a felvilágosító jelleget, mi több, a történeten megütközőket próbálja meg bigott konzervatívnak beállítani.
Persze, megesik, hogy egy gyerek teherbe esik, de, hogy 16 éves kora előtt már kétszer is, az a környezete, szülei hibája is.
Ezekről nincs szó a cikkben.

Bizonyára igazad van, csakhogy a sztori tálalási módja arra fókuszál, hogy összességében a totál meggondolatlan leányanyaság milyen nemes és hősies dolog. Direkt nem foglalkozik a cikk az apa személyével, nyitva hagyva a kérdést, hogy egykorú, vagy idősebb volt-e az illető.
Minden esetre az egész sztori (eredeti, amerikai) elővezetése is mellőzi a felvilágosító jelleget, mi több, a történeten megütközőket próbálja meg bigott konzervatívnak beállítani.
Persze, megesik, hogy egy gyerek teherbe esik, de, hogy 16 éves kora előtt már kétszer is, az a környezete, szülei hibája is.
Ezekről nincs szó a cikkben.
Ó, szerintem nem olyan rossz ez a helyzet. Mármint persze hogy rossz, de én a velvet cikkét hangvételre enyhén pikirtnek érzem. Szerintem aki ezt itthon elolvassa, az erősen elcsóválja a fejét, és megjegyzi az orra alatt, hogy megérett a világ a gyehennára.
Az persze egy megint másik dolog, hogy a kis liba drága gondviselői mindezt asszisztálják, és ráadásul ezzel akarnak pénzt keresni. Most folyik a "brand"építés.
Nem csodálkoznék, ha egy trash-sel foglalkozó producer egyengetné már az "útjukat". Láttunk mi már octo-anyu féle hulladékot. Ne izgulj, 18 évesen már a felnőttiparban fog a szerencsétlen "érvényesülni".

Nyilván farizeuskodásnak tűnhet a naívnak ható rácsodálkozásom, de nekem az eredeti forrásról az a véleményem, hogy a fater bőrszíne miatt, az elfogadás jegyében, nagyon megy az ingerküszöb szándékos leszállítása.
Hogy az embereknek ez is beleférjen.

Nem olvasok vissza. Vótmá?

E85_XRuWUAo45tb

Egészen hajmeresztő osszegeket cdinaltak a legfőbb hadiszallitok a $2.2T (2200 milliárd) húszéves afganisztáni kiadasbol:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.