Nekem ezek a 10 perces időbeosztások az egyedül repülő gépeknél nagyon furcsának tűnik, főleg, ha ebben a fel- és leszállás is benne van, márpedig a kiírás szerint ez jön le.
Egy demó átlag nyolc percig tart, szerintem teljesen rendben van, ha minden szóló gép 10 percet kap.

Spotter regisztrációt csinált valaki?

Nem akarok mindenen károgni, de ez nekem egy visszalépés volt a korábbiakhoz képest. Portfóliót küldeni és az alapján elbírálnak...? ELég szubjektívnek tűnik és lássuk be nem mindenki a publikálásnak él, de fizetne a közelebbi élményért.... Egyébként is egy olyan évben, amikor szerintem külföldről eleve kevesebben fognak érkezni, tehát a "minőségi" merítés kisebb lesz.
Miért nem volt jó a 2013-as rendszer, amikor valamivel drágább jegyet kaptál, de járt hozzá szolgáltatás is? (korai sorbanállás nélküli belépés, tribün és hűtött hangár).
Igen, tegnap jött meg a visszaigazolás, jól kivártak vele, már majdnem vettem jegyet :)

Egy demó átlag nyolc percig tart, szerintem teljesen rendben van, ha minden szóló gép 10 percet kap.
De a 10 percbe nem fél bele a fel és leszállás. Addig nem szállhat fel a következő, amíg a levegőben levő le nem szállt, szóval ha tényleg 10 percre terveznek, akkor lesz csúszás a végére bőven :-) De engem nem zavar.

De a 10 percbe nem fél bele a fel és leszállás. Addig nem szállhat fel a következő, amíg a levegőben levő le nem szállt, szóval ha tényleg 10 percre terveznek, akkor lesz csúszás a végére bőven :) De engem nem zavar.
Hacsak nem a várakozási légtérben tartózkodik addig :)

Lehet ennyire pörgetni. Valamennyi repnapon volt csúszás és utana ugy volt a program, hogy legurult a leszállt gep es mar ott vart a pálya végén a következő. Vagy 7 demo volt 1 ora alatt

Ez Kecsón volt? Mert ilyen nem maradt meg az emlékeimben. Lehet, csak megkoptak :)
Nem tudom. Ostravai beszamoloimat vissza kell olvasni. Lehet, hogy 2013 kecso, mert a helis akció után takarítani kellett a palyat, vagy 1,5 oraig nem repult semmi asszem

Ez Kecsón volt? Mert ilyen nem maradt meg az emlékeimben. Lehet, csak megkoptak :)

Amúgy ugyanazt írtad Te is, mint Molni, akkor mit csodálkozol? :D nagyon sok köztes felesleges idő lenne, ha nem úgy lenne, ahogy Molni is írta. De volt olyan is, hogy felszállt egy magyar gép, elment várakozóba, addig valaki más bemutatózott, majd jött a várakozóból