[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Mondjuk itt pont igaza van, ez a Cali visszahivosdi egy harmadik vilagbeli vicc:
Fox News: George Soros gives another $500,000 to pro-Newsom effort, bringing total support to $1M.

800 ezer (!) amerikai katona szolgalt ott 20 ev alatt, napi $300M (!!) dollart koltottunk, 2400 amerikai halott és több, mint 20 ezer (!!!) sebesült.

Nem beszelt masokrol, de tudom, hogy 70 ezer felett volt csak az afgan hadsereg-rendorseg aldozatainak szama, plusz masik legalább 75-100 ezer (!) között a civil aldozatok száma... összevissza szerintem 200 ezer körül jár az összes (civil és katonai) halottak száma (a tálibok nélkül!)
Egy 330 miliós országban ez nem valami sok. Az afgánok meg közben 2x annyian lettek. Azok az országok maradnak meg, ahol a halál mindennapos.

Ez is Amerika, nem teljesen légből kapottak a hollywood által terjesztett sztereotípiák a beltenyésztett vidéki tahókról, bár ezek ártalmatlan, jóindulatú lényeknek tűnnek, nem olyanoknak, akik láncfűrésszel szeletelik az arra vetődő városi turistákat.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: Lord Gazember
Védelmi pénz kifizetése állami szinten? Ezen az alapon át is adhatnák a bűnözőknek egész Kalifornia államot.
Hát, az országot átadták. Ezt látjuk.
Az USÁban a legnagyobb a sittesek aránya a világon. 2%. Ennyi a szovjetunióban sem volt. A felderítési arány olyan 30-35%, tehát 6% bűnöző. Kb ennyi már letöltötte, az eddig 12, vagy több. Ehez vegyünk csak 1 együttérző családtagot, az 24%. Ez mind a demokraták szavazóbázisa. A bűnözők és bűnpártolók átvették a hatalmat.

Hát, az országot átadták. Ezt látjuk.
Az USÁban a legnagyobb a sittesek aránya a világon. 2%. Ennyi a szovjetunióban sem volt. A felderítési arány olyan 30-35%, tehát 6% bűnöző. Kb ennyi már letöltötte, az eddig 12, vagy több. Ehez vegyünk csak 1 együttérző családtagot, az 24%. Ez mind a demokraták szavazóbázisa. A bűnözők és bűnpártolók átvették a hatalmat.

• Tetszik
Reactions: fip7

800 ezer (!) amerikai katona szolgalt ott 20 ev alatt, napi $300M (!!) dollart koltottunk, 2400 amerikai halott és több, mint 20 ezer (!!!) sebesült.

Nem beszelt masokrol, de tudom, hogy 70 ezer felett volt csak az afgan hadsereg-rendorseg aldozatainak szama, plusz masik legalább 75-100 ezer (!) között a civil aldozatok száma... összevissza szerintem 200 ezer körül jár az összes (civil és katonai) halottak száma (a tálibok nélkül!)
És közben a lakósság kb megduplázodott!