Recent Content by alali77

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 1. A

  Visszajelzések és javaslatok

  Én a fent leírtak miatt fejeztem be a kommentelést egy időre itt. A tanár, ápoló és szociális munkás és mindenki hülye aki keveset keres, azt persze hagyjuk hogy nélkülük bedőlne az ország. A diplomás és a mérnök hülye, különösen ha napelem telepítésből nem keres havi két milliót, a kőműves...
 2. A

  Villamosenergia-termelés, energiagazdálkodás

  Ezt a térképet sokat idézgetik, meg van egy csomó hasonló. A bajom az hogy a gorilla is okosabb akkor az afrikaiaknál, és ez azért mégsem igaz.. https://player.hu/eletmod/tul-sok-a-him-gorilla-az-europia-allatkertekben-megolnenek-nehanyat
 3. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  ŐŐŐ, a tanár meg csak akkor vehet ki szabit, a szünetben. Ha nincsen már szabija, akkor mehet táboroztatni. Baromság hogy ingyen kapnak évi húsz hét szabadságot.
 4. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  hány és hány fórumtárs van ottan...
 5. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  https://telex.hu/belfold/2021/12/03/pedagogusok-beremeles-10-szazalek-20-szazalek na, ennyinél többet kap nálunk egy gyakornok, diploma előtt. Ez nagyon vonzó lesz.
 6. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  miért Jákob? ezt nem értem, ebben mi a vicc?
 7. A

  Visszajelzések és javaslatok

  Csak egy? Simán három váltás!
 8. A

  Járványok, fertőzések

  Hungary First!
 9. A

  Járványok, fertőzések

  https://444.hu/2021/12/01/valojaban-mindegy-nekik-elhisszuk-e-a-szamaikat Erről volt filmsorozat is, Hazudj ha bírsz címmel.
 10. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/shop/zoldseg-gyumolcs/zoldsegek/burgonya https://akcios-ujsag.hu/akcios-ujsagok/tesco-2015-10-08-10-14/ Azért van itt árnövekedés... KSH alapján 2009-ben 110 forint, tavaly 255Ft volt az átlagára egy kilónak.
 11. A

  Járványok, fertőzések

  https://444.hu/2021/11/29/azert-csokkenhetett-nagyot-a-lelegeztetogepen-levo-fertozottek-szama-mert-modositottak-a-korhazak-adatszolgaltatasi-kotelezettseget
 12. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  Tudomásom szerint a szerb oldalon már zajlik a felújítás, a magyar oldalon már van kiválasztott kivitelező és készülnek a kiviteli tervek. 120km/h lesz a mi oldalunkon az engedélyezett sebesség egy ív kivételével, de ott is lesz emelés a mai állapotokhoz képest. Az engedélyes terv volt az utolsó...
 13. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  Nem, azt kell látni hogy nekünk nem nagyon fog soha visszahozni ezer milliárd forintot, amennyibe ennek a vége lesz. Nyilván az EU egy saját maga ásta gödörbe esett bele (mint a cikk is írja(, ha a grögöknek nem kell eladni a kikötőt a Kínának, akkor most nem lenne ez a vasútvonal felújítás...
 14. A

  Visszajelzések és javaslatok

  sőt, belpolbönözésért is lehetett menni pihenni. Aki a Magyar Biztpol rovatba ír, az most mind mehetne pihire egy fél évre.
 15. A

  [BIZTPOL] Magyarország

  borkaival lépték át? Azért voltak itt korábbi átlépések is, bármiennyire is szeretnéd az erkölcstelenség alol felmenteni a NER alkalmazottakat: https://ripost.hu/politik/bozot/volner-szeretoje-es-a-felesege-kinos-modon-kolleganok-a-jobbik-frakcioban-1770536/