Recent Content by Anti

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. Anti

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Holnap akkor gondolom bemutatjak vegre valahara a magyar Lynx-et?
 2. Anti

  A pénz világa

  Azt jelenti hogy mindent ezer fele szemszogbol lehet vizsgalni es mindenki kiszemezgeti a sajat erdekeinek es nezopontjanak megfelelo narrativat.
 3. Anti

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-tady-nic-nedostanete-vnitro-bude-na-nadrazi-rozdavat-letacky-v-madarstine-203001 Ha magyar utleveled van akkor semmi segitsegre se vagy jogosult. Azert en ezt egy jogasszal atnyalaztatnam hogy ez igy koser-e. Ministerstvo zároveň připravuje...
 4. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-a-nemecko-by-mely-kupovat-tanky-spolu-usetri-se-rika-fialuv-poradce-pojar-40397566 Annyira cuki. Az utobbi napokban ugy tunik puszi haverok lettek a nemetekkel. :D
 5. Anti

  Szlovák haderőfejlesztési program 2030

  Azert viccet felreteve ennek a cseh Leo beszerzesnek ujra eleg kapkodos feelingje van. Par honapja meg arrol ment a duma hogy Abrams kene mert csak Amerika kepes szallitani rovid idon belul...
 6. Anti

  Szlovák haderőfejlesztési program 2030

  @kamm ne nevess. Atlag 0.6cm-t vernek a csehek a szlovakokra, te is kompenzalnal. :D
 7. Anti

  [HUN] Leopard 2

  Hany fele HUN Leo 2 A7+-os verzio lesz? Csak azert kerdezem mert a csehek tobb fele verziorol irtak tegnap.
 8. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  Teljesen mindegy ki ult benne. A Puma(ha epp ugy alakul hogy aznap elindul :p :D ) jobb mint a CV90, ezen mar ne vitazzunk.
 9. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  En meg ugy emlekszem hogy a cseh tesztet a Puma nyerte.
 10. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-dostane-od-nemecka-15-starsich-tanku-leopard-dalsich-az-50-novych-si-koupi-40397448 15 A4 ajandek 50 uj A7+ (penzert cserebe)
 11. Anti

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/rafinerie-maji-cesko-v-hrsti-kdo-pohadkove-tezi-z-vysokych-cen-u-benzinek-40397443 Ezt a cikket vartam mar egy ideje. Csunya magyarok dragan adjak az uzemanyagot.
 12. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  "ami az IFV tender utolag megvaltoztatott kritériumainak a meg sem felelt"
 13. Anti

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  https://www.novinky.cz/internet-a-pc/clanek/slovensky-facebook-je-plny-ruskych-dezinformaci-stezuje-si-kongres-a-zada-napravu-40397339 Nem tetszik a szlovak Facebook az amerikaiaknak.
 14. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/dohoda-s-nemeckem-tanky-leopard.A220516_010635_vojenstvi_erp Vegyenek Pumat. :D
 15. Anti

  Cseh haderőfejlesztési program 2030

  Mindennapi Leopardunk add meg nekunk ma... :rolleyes: :D