Recent Content by BoRealis

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. B

  [BIZTPOL] Szíriai helyzet

  Ha a fehérsisakos komák tényleg azok lennének, lenne spektrogram is. Amikor tagadja a koma hogy az a cucc a platón gázolaj, kb. 5 perc alatt csatolódik a spektogram a jegyzőkönyvhöz. Pont akkora Landrover kell a művelethez (a nyomtató meg a 240V miatt) mint ami a Zu-23-2 alá, de maga a...
 2. B

  [BIZTPOL] Szíriai helyzet

  Az alkalmazott reaktorok (2*NK3) 2*300MW hőteljesítményre képesek, így a maximális 100 MW mechanikus teljesítményhez kevesek. Ránézésre csak csúcsteljesítmény igény esetén fűtenek be olajjal, legalább is a fel (nem) lelhető füstölő Kirov class képekből/videókból erre lehet következtetni. (néhol...
 3. B

  [BIZTPOL] Szíriai helyzet

  Azért ne rohanj egyből, a Kirov osztály meghajtása vegyes. Vannak hagyományos kazánjai is.