Recent Content by ehnaton

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Szerintem túl sokat látsz bele duginba és a slepjébe. De a mondandód elejével egyet értek, én se bírom nézni Putyin tökölését.
 2. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Én ezt értem persze, csak Putyin se fiatalodik, csak ha megszeretné élni hogy Ukrajna elbukik akkor sebességet kéne váltani,mert az USA bármit is meg fog tenni hogy hosszú hosszú évekig tartson a buli. Meg ugye bárki jönne utána közel sem biztos hogy folytatni fogja a műveletet.
 3. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Putyinnak érdemes lenne most észhez kapni, hogy ez így nem megy tovább, vagy erősítsenek vagy menjenek haza a picsába mert ez így kevés lesz. Úgymond orosz fan vagyok rendszeresen követem az eseményeket és úgy látom ha nem kezdenek magukkal valamit földbe fognak állni.
 4. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Amúgy most a hoholoknál mi ez a nagy civil infrastruktúra lövöldözés, mert eddig volt heti egy, most meg napi három, mi ennek a gyakorlati haszna, az látszik hogy a fronton már nem sok babér terem nekik, bosszú vagy csak erre áll fel ?
 5. E

  [BIZTPOL] Kína

  Azt a mocskos, ez igazán nem semmi az Usa és a civilizált szövetség. :D
 6. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Igazi Európai értékek újabb bizonyítéka,kezdem magam kellemetlenül érezni hogy Eus polgár vagyok.:(
 7. E

  [BIZTPOL] Kína

  Valóban jó könyv, túl vagyok rajta és teljesen megérte az árát.
 8. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Hát a sok kóla csík, meg az alkohol nagyon rossz hatással van rá, meg tudja, ha Ukrajna bukik halott lesz, ha valami csoda folytán nyerne esetleg életbe maradhat, ennyire egyszerű :)
 9. E

  [BIZTPOL] Szerb-koszovói konfliktus

  Remélem elhamarkodott lesz az új topik,bízzunk benne.
 10. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Hú ezt a brutális himars fétist, szavazásra bocsátom, nyissak új kategóriát a pornhubon himars néven?
 11. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak tetteted? Hol látod a gyengélkedést ?Jelenleg épp Európa ami retteg és pánikól ,lesz e gáz,villany stb...A nyugat ami épp a vesztébe rohan szó szerint ,a ruszkik meg elvannak ukrajnába mint a befőtt ,és mi nyugat mit nyertünk az egészen max nem lesz fűtés...
 12. E

  [BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

  Hát meg tök csöves az egész szoba,még a műhelyem is igényesebb:D
 13. E

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Te egy beteg ember vagy :eek:Akkor inkább egy Varga Judit mint domina ,Donáth Anna mint alárendelt és majd én hegedülök a háttérbe :rolleyes:
 14. E

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Megkapta a behívóját ,eddig tudott sikeresen bujkálni ,így majd a frontról küldi az infókat :cool:
 15. E

  [BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  Ezt a demokratikus eljárást odanézz, kóklerek:confused: