Recent Content by endre

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. endre

  [Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

  Illetve a Combat Mission sorozatot is nagyon ajánlom, de az nem ingyenes.
 2. endre

  [Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

  https://www.shrapnelgames.com/Camo_Workshop/MBT/MBT_page.html
 3. endre

  Cs és Kir Haditeng-i / Dalmát képeslapok

  Akkor csak volt rajta torpedóvédő háló?
 4. endre

  [Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

  De jön majd a tordai csata DLC, azt azért mindenképp végig fogom tolni.
 5. endre

  SMS Szent István

  Mintha az elsőn is lenne.
 6. endre

  Battalion Combat Series

  Kis érdekesség a szovjet hadosztályok feltöltöttségéről ("step" az egységek "hp"-ja a játékban): The full strength of a Soviet Rifle Division in the July 1943 TO&E (shtat in Russian) was 9380 men (and women). There was a December 1944 TO&E that increased the total personnel to 11706 but most if...
 7. endre

  Battalion Combat Series

  És egy kis gyalogság: - német gyalogho-k: - szovjet lövész hadtestek és gyalogho-k:
 8. endre

  Battalion Combat Series

  A fórumon talán sokaknak érdekes lehet a Panzers Last Stand, Dean Essig térképes stratégiai szimulációja az 1945-ös magyarországi harcokról. Bár a kiadó amerikai, a történelmi háttér Számvéber és Ungváry kutatásaira épül. A szabályok briliánsan modellezik a hadosztályok logisztikai és...
 9. endre

  A II. világháború

 10. endre

  A II. világháború

 11. endre

  [Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

  R6 Siege
 12. endre

  A II. világháború

  Nehéz is úgy felhalmozni a fegyvereket, hogy közben ezerrel exportálunk.
 13. endre

  Angola

  Ez nem század lenne? "Minden zászlóalj három szakaszból állt, egyenként három T-34 harckocsival, plusz a zászlóalj parancsnokság egy járműve."