Recent Content by gafzhu

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 1. G

  Autó-motor, elektromos járművek, közlekedés

  Azt nem akarják bevezeti, hogy csak rükvercben szabadjon közlekedni?
 2. G

  Járványok, fertőzések

  És valamiért nagyon sok teszt eredménye "invalid" és fingom sincs miért, de állati idegesítő.
 3. G

  Űrkutatás

  Elnézést, hogy szólok, de az ember mint faj már csak minimálisan alkalmazkodik valamihez, erősen specializált. Ha nagyot változik a világ, akkor kihal, vagy mesterséges környezetbe menekül. Ugyan úgy mint a gepárdok vagy elefántok vagy akármik. A "nemesíteni" lehetne, már létező hasznos...
 4. G

  Járványok, fertőzések

  Én már azt is eredménynek tartanám, ha minden alapellátó hajlandó lenne COVID-19 gyanús embereket gyorstesztelni...
 5. G

  Űrkutatás

  Meg kell oldani a tolerábilis környezetet az űrben. De az drága.
 6. G

  Járványok, fertőzések

  És az oxigénnek, szén-dioxidnak, nitrogénnek, víznek is.
 7. G

  Űrkutatás

  Már nagyon szeretnék látni egy valóban teljesen újrahasznált rakétát. Nem csak papíron. Kíváncsi vagyok, megélem-e... Statisztikailag még van 20 évem.
 8. G

  Űrkutatás

  Melyik a 2. teljesen újrahasználható?
 9. G

  Űrkutatás

  Nem fantáziálnak, csináltak is már többet.
 10. G

  Járványok, fertőzések

  Drukkolnak, hogy valóban alacsony legyen a kórházi kezelés aránya...
 11. G

  Járványok, fertőzések

  A fő baj az, hogy az emberiség nagy része képtelen értelmezni a rázúduló információtömeget. Nincs hozzá elég alapismerete. De még több információt akar. Ez ördögi kör. Sajna mindenféle hiedelmekhez vezet, mert az emberiség jelentős része azt hiszi, mindent is tud.
 12. G

  Járványok, fertőzések

  Nem. Nem az okozta. Súlyos vírusos tüdőgyulladás okozta. De mi a fenének magyarázgatok, süket fülekre talál simogatást szálkával megháláló fejen...
 13. G

  Járványok, fertőzések

  Ajaj, nagyon felettem, állsz ebben a "vitában" húzom is össze magam.
 14. G

  Járványok, fertőzések

  Egen, a természet törvénye az, hogy hulljon a "férgese". A védőoltások eredménye meg az, hogy a "férgese" is maradjon meg. A "férgese" meg lehet, hogy csak egy olyan immunrendszeri tulajdonság, mely mellett normálisan élhet azt észre sem véve az ember.
 15. G

  Járványok, fertőzések

  Semmi sem igazolja eddig, hogy az omicronon fertőzés okozta immunitás védene a többitől. Az nem ad optimizmusra okot, hogy a többin való átesés nem ad jó immunitást omicron ellen.