Recent Content by Horizon

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. Horizon

  [BIZTPOL] Nyugat-Európa

  Kár. Mert nem hiszem, hogy más már megmenthetné az országukat. Véleményfelmérésnek azért nem rossz, jó tudni mekkora lenne a támogatottsága egy puccsnak. A helyzet már most is katasztrofális és gyorsan romlik, ha bármi komoly elindul valaha is, az jó eséllyel nem a civil szférából fog érkezni...
 2. Horizon

  AIM-9 Sidewinder

 3. Horizon

  Űrkutatás

  Sziasztok, megihlettek a marsi sikerek, és készítettem egy programot, amivel mindenki valósághű környezetben kipróbálhatja milyen lehet a Marson járkálni. Átnézve a HIRISE adatbázist, a Jezero delta egyik legenigmatikusabb helyét, a Perseverance-től pár ezer méterre lévő Belva krátert néztem...
 4. Horizon

  Űrkutatás

  SpaceX űrruha felvétele.
 5. Horizon

  Űrkutatás

  Állítólag semmi komoly károsodás nincs, sőt, lehet, hogy újra repülni fog!
 6. Horizon

  Űrkutatás

  Indiai óceán. Maldívot azért majdnem megszórta. https://www.theguardian.com/science/2021/may/09/chinese-rocket-debris-earth-indian-ocean
 7. Horizon

  Űrkutatás

  Nekem úgy tűnt sokkal prózaibb a tűz oka, ha megfigyeled, közvetlenül a földet éréskor, ahogy az alacsony lábak miatt a forró gázok megszorultak a szoknya alatt, az égéstermékek letéptek és meggyújtottak valami szigetelést vagy fóliát.
 8. Horizon

  Űrkutatás

  A Raptorokat nagyon szépen rendbe kapták. Ez az új széria ránézésre is sokkal kompaktabb, letisztultabb, és talán először volt, hogy nem égett rajta valami szigetelés/lakk/akármi működés közben.
 9. Horizon

  Űrkutatás

  Nekem úgy tűnt hamarabb gyújtották a hajtóműveket, nem az utolsó pillanatban mint eddig, így szépen, méltóságteljesen ereszkedett le, nem egy irányított becsapódásnak látszott a landolás mint korábban, persze az is lehet, hogy most végre volt elegendő tolóerő, azért tűnt lassabbnak a leereszkedés.
 10. Horizon

  Űrkutatás

 11. Horizon

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  ...és még ezek kritizálják a social score-t, hogy micsoda visszaélésekre ad lehetőséget, vicces.
 12. Horizon

  Űrkutatás

  Igen, ezen mindig csodálkozom, 88-ban a szovjet kibernetika olyan szinten állt, hogy egy űrsikló teljesen automatán felszállt, orbitális pályára állt, keringett, visszatért a légkörbe, majd tökéletes leszállást hajtott végre 61 km/h oldalszélben? Azért ez elgondolkodtató.
 13. Horizon

  [BIZTPOL] Társadalmi folyamatok

  Haha, most olvasom 20 éve először újra az Inkvizítort és az Űrgárdistát, és pont ez jutott eszembe, hogy ezt ma már nem adnák ki. Őrület.
 14. Horizon

  Hardver sarok (telefon, PC, konzol, tablet, stb)

  Húzd ki a GPU-t és dugd vissza. A buszt is kifújogathatod visszadugás előtt, ilyet tipikusan szokott csinálni érintkezési hiba.