Recent Content by joker

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. joker

  Sport

  Spanyolország - Németország 1-0 A meccs elejéről lemaradtam, nem tudom most is takargatták-e a szájukat, hogy a faszt ne vegyék be, mint a japánok ellen.
 2. joker

  [BIZTPOL] Kína

  Akkor ez a jó covidellenes tűntetés, Európában meg aki a lezárások és a "kötelező" oltás ellen volt meg tűntetett (volna) az meg bigott, neandervölgyi, antiwaxer, államellenes geci?
 3. joker

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Szerintem próbálják a maximumot kihozni abból ami még lehetséges. Az oroszok nem omlottak össze, kösz szépen jól vannak, valószínűleg a belső cégeik jól megerősödnek majd, a Krím miatti szankciókat is jól viselték. Az amerikaiaknak meg maradt, hogy, hogy mégtöbb pénzt csinálnak, változik a mese...
 4. joker

  Anonim Alkoholisták Klubja, minden ami alkohol! :)

  Jaj te szegény, gyorsan töltsél valamit! :D
 5. joker

  Visszajelzések és javaslatok

  Az adminnal vagy azzal amelyik 3 userrel működik az ukrán topikban?
 6. joker

  Anonim Alkoholisták Klubja, minden ami alkohol! :)

  Csak tundám a 3,91 nap hogy jött ki neked :D Ez majdnem 4 nap ivást vagy majdnem 4 nap nemivást jelent?
 7. joker

  [BIZTPOL] Kína

  Negan mind röhöghetsz, attól még vegytiszta hülyeség amit leírtál. Persze jobbat nem is vártam tőled.
 8. joker

  Visszajelzések és javaslatok

  Nem elérhető.
 9. joker

  Visszajelzések és javaslatok

  Azért nem csukták be, hogy az őrültkházát egy helyen tartsák s az orosz topikot is ne basszák szét.
 10. joker

  Visszajelzések és javaslatok

  Azt nem tudom, de a ukrán topikban azt (is) kellene inkább moderálni, hogy ne tudjanak több felhasználóval bent lenni. Volt rá példa, hogy az egyiknek írtam és a másik válaszolt, mert már meszike és alteregoi nem tudják, hogy épp melyikkel vannak bejelentkezve.
 11. joker

  [BIZTPOL] Kína

  Ennek semmi alapja nincs. Főleg annak fényében, hogy az USA soha sehova nem vitte el a békét, de békében élő országokat baszott szét szépszámmal.
 12. joker

  Visszajelzések és javaslatok

  Kedves adminok! Ez valami névreszóló szopatás, hogy az óránként 2 hsz-ból később lett óránként 1 és most kétóránként egy az Ukrán topikban vagy mindenkire érvényes ez?
 13. joker

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Amiket felsoroltál, az oroszoknál az a 150-180,000. De ha nagyon így akarsz számolni, akkor az ukrán 700,000 mellé tedd oda a fél NATO-t, mint hírszerzési, szállítási, kiképzési, gyógyítási, logisztikai, gyártási, stb háttér, meg az egész EU-t aki ezt fizeti.
 14. joker

  [BIZTPOL] Kína

  Ez nem találós kérdés, hanem egy alapok nélküli fantáziálás részedről, persze nem az első hanem a sokadik.
 15. joker

  [BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  Ez a cseppfolyós köbméter szerintem. Ott akkor van egy 600-as szorzó, vagyis 260 millió köbméter a három hajó. Ha elég gyorsan járkálnak az eladó és a vevő között, és ezzel elég nagy környezetszennyezést visznek végbe, egy év alatt ugyanolyan jelentéktelen lesz az általuk leszállított mennyiség...