• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

migfun
Reakció pontszám
2 112

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • Üdv!

  Van egy technikai jellegű kérdésem:
  a like-olt videómat -amit felraktam- meg tudtad nézni?
  Nem mindenkinek sikerült, ezzel az infóval tudnál segíteni nekem, beállítani a videó-engedélyeket.

  Köszönöm
  migfun
  migfun
  Szia! Első megnyitásnál nem, de pár óra múlva, amikor újra ránéztem a fórumra, akkor már simán ott volt az előnézet.
  „Az átgondolatlan tekintélytisztelet az igazság legnagyobb ellensége.” Albert Einstein 1901
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…