Recent Content by mijki

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. mijki

  A pénz világa

  Gondolom a KSH adatai alapján közölt adatok ezek. :) Ezt csak az hiszi el, aki nem jár boltba... De akkor tegyünk már mellé egy ilyen grafikont is, csak hogy lehessen ízlelgetni...előre megyünk nem hátra ugye...
 2. mijki

  Autó-motor, elektromos járművek, közlekedés

  Szentendrei OMW-nél az töltőcsapok elég nagy része már lezárva. Előre megyünk, mégha csak lóháton is vagy gyalogszerrel.
 3. mijki

  Autó-motor, elektromos járművek, közlekedés

  Erre mondják, hogy valakibe kár a levegő...
 4. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  https://t.me/geopoliticalblog/1673 https://t.me/BellumActaNews/80621 https://t.me/BellumActaNews/80623
 5. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  Ezek kommunisták, semmi közük sincs a tradícionális Kínához. Most a Párt erőszakkal tartja össze az országot, de ha látja a nép, hogy gyengül a hatalom, akár még nagy dolgok is történhetnek arrafelé.
 6. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  https://t.me/geopoliticalblog/1615
 7. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  Ez egy olyan probléma amibe lassan Kína is belefut, igaz ők más számokról csökkennek majd. Ellenben talán már idén átveszi a legnépesebb ország szerepét India, akik nem éppen baráti viszonyban vannak Kínával. Taiwan meg nincs egyedül, ott van mellette Vietnám, Dél-Korea, Japán, Fülöp-szigetek...
 8. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  https://t.me/geopoliticalblog/1572
 9. mijki

  [BIZTPOL] Kína

 10. mijki

  [BIZTPOL] Kína

 11. mijki

  [BIZTPOL] Kína

 12. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  A sas leszállt.
 13. mijki

  [BIZTPOL] Kína

 14. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  Pelosi ETA: 10 min
 15. mijki

  [BIZTPOL] Kína

  Pelosi Taiwan fölött.