• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

molnibalage
Reakció pontszám
51 065

Csatlakozott
Legutóbb aktív

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • Hogy, lájkoltad a Zenebutikban az 573 hsz-t , nagyot nőttél a szememben ( zavaros képhasználat) érzelmi gondolkodásod miatt.
  Nehogy megharagudj, de nekem ez nem tűnt fel korábban a hozzászólásaidban. Olyan túlfűtöttnek tűntél. Néha (!) viszont jó túlfűtöttnek lenni. :)

  Üdv. ,szép napo(ka)t.
  molnibalage
  molnibalage
  Olyan 2009 tája óta ismerem a számot, de nem a videón levő csajszi vokáljával, hanem Cara Dillon-nal, de ez is nagyon bejött. Ha tudnád milyen zenéket hallgatok, egy cimi régen úgy mondta, hogy bömböltetem az Enyát... :)
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…