Recent Content by monster

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 1. M

  Járványok, fertőzések

  Elképzelésem sincs, nem ismerem a dokit (még névről sem), ismerősöm mondta csak, hogy ez volt. Számomra felfoghatatlan, hogy egy kiemelten veszélyztetett embernél ilyet javasol egy orvos. Épp neki kellett volna meggyőzni, hogy ilyen alapállapottal nem szabad oltás nélkül maradni.
 2. M

  Járványok, fertőzések

  Egyébként egy ismerősnek most halt meg az idős édesapja. Egyetemet végzett okos ember volt, 80 év feletti életkorral, cukorbetegséggel. Nem vette fel az oltást, mert nem akarta, és a háziorvos is azt javasolta neki, hogy a cukorbetegsége miatt inkább ne oltasson. Két hete jelentek meg az első...
 3. M

  Járványok, fertőzések

  A finn erdőkben is rengeteg van, főleg az északi és a keleti országrészben, ott brutális. Persze nem télen :)
 4. M

  Járványok, fertőzések

  Ja értem, akkor gyakorlatilag azt sem érte volna meg, hogy kiadják. Akkor különösen súlyos a történet...
 5. M

  Járványok, fertőzések

  Miért nem adták ki nekik, vigyék Törökországba, ha akarják?
 6. M

  Járványok, fertőzések

  Azt írták, hogy a facebook profilján valamelyik kommentben azt írta, hogy vásárolt egy kamu védettségi igazolványt, hogy tudjon menni Ausztriába dolgozni. Bízom benne, hogy felépül, és nyilvánosan hamut szór a fejére, és ezentúl legalább nem az oltás elleni propagandát nyomja. Ez a forgatókönyv...
 7. M

  Járványok, fertőzések

  Annyit lehet tudni, hogy a facebook profilján a megosztásai a Gődény-féle írásokkal és az egyéb oltásellenes cikkekkel vannak tele.
 8. M

  Járványok, fertőzések

  Egy kis áttekintés az oltást nem kérő csoportokról és úgy általában a jelenlegi helyzetről foglalkozás-egészségügyben dolgozók szempontjából: https://telex.hu/koronavirus/2021/12/03/oltatlanok-oltastagadok-tipusok-parbeszed-ervek-ellenervek-spanyik-andras-orvos-foglalkozasegeszsegugy
 9. M

  Járványok, fertőzések

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211203/kotelezo-oltas-az-alkotmanybirosag-lesoporte-az-asztalrol-a-beadvanyokat-514332
 10. M

  Járványok, fertőzések

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211202/friss-adatok-erkeztek-ha-ez-nem-gyozi-meg-az-embereket-a-vakcinarol-akkor-semmi-514224
 11. M

  Járványok, fertőzések

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211202/koronavirus-magyarorszagon-nagy-valtozas-johet-a-vedettsegi-igazolvanyoknal-514118
 12. M

  Járványok, fertőzések

  Köszi, jól megmagyaráztad :)
 13. M

  Járványok, fertőzések

  Főleg, mivel az oltás alapvetően nem a megfertőződést akadályozza, felesleges azt hasonlítgatni. Ráadásul még az elvégzett tesztek száma is befolyásolja a hivatalos fertőzöttszámot.
 14. M

  Járványok, fertőzések

  És? Mondta valaki, hogy lehetetlen bekerülni? Én csak annyit mondtam, hogy a világ úgy működik, hogy a top 1%-ot szolgálja ki a többi. Többségében az top 1%-ban ugyanazok a családok vannak, de nem lehetetlen a bekerülés. Ahogy a kikerülés sem.
 15. M

  Járványok, fertőzések

  Igen, nekem van egy ilyenem :) A hittérítőkkel is mindig elbeszélgetek, ha van egy kis időm, szerintem kifejezetten szórakoztató :) Az viszont annyiban lájtosabb, hogy ha nem akarok velük foglalkozni, nem kell, viszont a járvány akkor is érint, ha nem akarnék róluk tudomást venni.