• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

O
Reakció pontszám
2 259

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • Vegyétek a fáradtságot.
  Meg született rengeteg antropológiai, néprajzi tanulmány, ami szintén rávilágít a jólét- nemjólét kérdésére.
  Én csak azt szeretném megértetni mindenkivel, hogy rossz és végzetes az irány, és ezt csak azért nem veszitek észre, mert már 200 éve ezt sulykolják a fejetekbe.
  Mi az a beszélgető? Mennék oda.
  Nem ősi törzsi dolgokra hivatkozom. Hanem kb. az összes civilizációra, ami bőven a római előtt volt.
  Indus-völgyi, minoszi, na meg az egyiptomi.
  De a törzsi kultúrák sem éltek szarul és bunkó módon,, ezért is hivatkoztam pl. a bushmanokra.
  Valóban nem linkeltem semmit, de utánaolvasni a történelemnek (ami nem csak csatákból, meg ilyesmikből áll), na azt mindenki tud.
  Egyébként 48 éves vagyok, tudok lovagolni, most vendéglátózom , és imádnám, ha ez a világ lerobbanna rólam.
  Meg szoktam olvasni is.
  Kb. 500 éve elindult egy folyamat, ami mára szinte kiteljesedett, és meg fogja ölni az egész bolygót, növényestül, állatostúl, emberestül.
  Afrika az első áldozatok egyike.
  Ezért menekülnek onnan.
  Sehogy nem fogjuk tudni kivédeni.
  Maximum elodázni.
  Persze 40-80 év is számít. :)
  Egyébként meg évezredekig éltünk jól szervezett, civilizált és meglehetősen egyenlő társadalmakban, jólétben.
  Ennyit olvastam eddig.
  O
  omae
  még a kommunizmusban is voltak egyenlőbbek akiknek a rokonai olyan helyen voltak pedig annak a jelszava az egyenlőség volt.
  Vagy valami ősi törzsi dologra hivatkozol? Vagy mire? Mert semmi konkrétumot nem mondasz csak kategórikusan kijelented hogy amit
  O
  omae
  azok az emberek leírnak akiknek ez a szakmájuk és erre tették fel az életüket, azok vagy hülyék vagy hazudnak. Mondod mindezt úgy hogy semmivel nem támasztod alá a mondanivalódat és nem is bocsátkozol vitába. Ez gáz.)
  A bolygó puszutláshoz nem nagyon tudok hozzászólni. Minden véget ér egyszer, ez a faj meg önpusztító és nincs jövője. Na és mit tudok ezzel kezdeni?
  O
  omae
  De amúgy ezzel inkább a beszélgetőbe kéne menni. Baromi zavaró ez a 420 karakteres korlátozás.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…