Recent Content by PavolR

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. PavolR

  Boxer/GTK/MRAV

  Mi az hogy, lánctalpas, de van ott ám légpárnás verzió is. :cool::oops:
 2. PavolR

  [HUN] Lynx KF41

  Szoval ha csak 20 centivel lenne magassab, akkor 9,7? :cool::oops: Más lánctalpas IFV-el van tapasztalatod? (kivéve BMP - azt el tudjuk képzelni :p)
 3. PavolR

  K21 NIFV / AS21 Redback

  Én se találtam még semmit ezen a facebookos képen kívul, de feltételezem, hogy valami páncélvadász verzió, mint az Ajax-Brimstone.
 4. PavolR

  K21 NIFV / AS21 Redback

  ADEX 2021: K21-LPS
 5. PavolR

  [HUN] Lynx KF41

  Itt van egy 30mm-es KEFT és egy kép, amin látszik, kb milyen távolságban sa céltól robban: (forrás: https://www.czdefence.cz/clanek/pestry-vyber-munice-dava-vozidlu-lynx-kf41-vyraznou-vyhodu-na-bojisti )
 6. PavolR

  Lengyel haderőfejlesztési program 2032

  Nyugi, ez csak egy max. 5,5 tonnás jármú (az is csak ha van rajta valami páncél) ... abszolút nem egy kategória a Yalcinnel vagy Gerlachal. :rolleyes:
 7. PavolR

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Ugyan már, ezt nem gondolhatod komolyan. :rolleyes: 1.- Az egyezmény megsértése egyezmény megsértése, bármi az indok. 2.- A Zoldekrol beszelunk! Azok igazán bármilyen szalmaszálhoz nyúlnának, hogy megakadályozzák a fegyver és know-how eladást.
 8. PavolR

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Zeman nem tudja ellátni feladatát, a szenátus a hatáskörök megszüntetésével kezd foglalkozni https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-vystrcil-zdravotni-stav-prezidenta-zemana-odpoved-uvn.A211018_152045_domaci_kop A Szenátus kezdeményezi az eljárást, amely szerint Miloš Zeman köztársasági...
 9. PavolR

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Gondolom a jármut még azeló kezdheték oszerakni, mielot megtudták vállasztási eredményt. ;):oops:
 10. PavolR

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Kóreaiaknak már múlt év júniusában meg volt - lényegében egyszerre mutatták be mindkét verziót. A logikád szerint már akkor a zsebukben volt a tender. :p:oops::cool: RM lehet hogy a cseh tenderbe vetette a bizalmát, ezért most gurították a kamerák elé.
 11. PavolR

  Szerb haderőfejlesztési program

  Szlovénoknak már van hasonló: https://www.janes.com/defence-news/news-detail/igg-valhalla-turrets-team-to-develop-57-mm-desert-spider
 12. PavolR

  [BIZTPOL] Magyarország

  Még a novemberi ormény ellentámadást ... :oops: (azt nem tudja kimagyarázni, mint a Trumpot :cool: ).
 13. PavolR

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Van az észteknek pár komolyabb szigetuk (a tobbi majdnem 1500 mellet), amelyekról kárt tudnának okozni az oroszoknak egy invázió esetén ...
 14. PavolR

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Ez miert kellene hogy izgassa oket? Még egy 1.5-os TFR országból is simán "meríthetnek".