Recent Content by Premortem

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Szerintem nincs már világcsendőr. Akik azt hitték magukról, hogy a világ urai, azok Kínába tették át a székhelyüket, és félnek beismerni, hogy az emberiesség végül megtöri rémuralmukat. Rajtunk, embereken múlik, hogy milyen világot építünk magunknak, lerázva szép lassan a téveszmék béklyóit.
 2. P

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Nem igazán értem, hogy kapcsolódsz ezzel a hozzászólásomhoz, de arról biztosíthatlak, hogy ha még itt vagyok amikor elözönlik Európát, akkor a civilizáció lángja nem aludt ki, hacsak nem a máglyámmal egyidőben, és akkor mindenki más szubhumán, azaz pl máglyát rakni képes rozsomákok támadtak rám...
 3. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Szerintem is báb volt, mint a legtöbb vezető politikus.
 4. P

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Komcsi az gáz, ugyanúgy mint a kapitalista. Buzi meg nem gáz, ameddig nem próbálja ráerőltetni másra is, hogy buzuljon.
 5. P

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Egyrészt nem Te döntöd el ki a szubhumán, szerencsére. Másrészt igenis a gyarmattartók is felelősek a népességrobbanásért, meg az élet szentsége felkiáltással családtervezést nem elismerő "könyv népei" is. Igen, keresztény, zsidó, muzulmán egyaránt, csak most épp utóbbi éli a bigott középkorát.
 6. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Miért is ment el a hajó?
 7. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Szemben a Te empirikus tapasztalataiddal és objektív, tényszerű véleményeddel :D
 8. P

  [BIZTPOL] Szíriai helyzet

  Jaj dehogy találtak el bármit is Roni, szokás szerint össze-vissza pötyögnek ezek a kis ostoba oroszok. Írd meg nekik a 4chan accounttodról hogy szerezzenek már be valamit amivel célt is érnek, mert addig csak kiröhögni tudod őket. :D
 9. P

  [BIZTPOL] Nyugat-Európa

  Pl az angolokban nagyon is ott van a nagyhatalmi gőg, pakiból is kicsit sok van, nosztalgia a nemzetközösség iránt, stb. Nem racionális érvek, de bizony egy népszavazáson nem csak a pénzügyi következmények számítanak. Mondjuk a bánat szerintem nem merült fel, de értem hogy csak leszalonhülyézted...
 10. P

  [BIZTPOL] Társadalmi folyamatok

  Igazad van, írjad még le sokszor. Pont.
 11. P

  [BIZTPOL] Társadalmi folyamatok

  Robur, legyél boldog kisfiam, sokat ücsörögj a gép előtt, a legjobbakat kívánom neked is.
 12. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Teljesen igazad van, az USA milyen alapon tologatja a bástyáit az orosz határok mentén. Azonban ezek a bástyák sorrra dőlnek le, a taktus orosz védekezésnek is köszönhetően. Most lassan azt kezdhetjük megfigyelni, hogy képes-e Oroszország jobb gazdája lenni a szövetségeinek mint a múltban, mert...
 13. P

  [BIZTPOL] A nagy sakktábla

  Roni nagyon fáj már ez az infantilizmus. Most komolyan azt állítod hogy felfutóban avagy a zenitjén van az US birodalom?
 14. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Nyugodtan foßad csak szét a topicot. Nem kell ilyen gyakran nicket váltani.
 15. P

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Beleolvasva is az elsőrendű terrorveszélynek a magukat felsőbbrendűnek tartó fehéreket tartja, megelőzve az Iszlám Államot, Al-Kaidát, anarchistákat akik "szintén veszélyt jelenthetnek". Most fel kell tegyem a kértést neked, hogy normális vagy, hogy ezt a bullshitet tolod?