Recent Content by silurusglanis

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. silurusglanis

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  ;) A Takuba valamikor már szerepelt a fórumon is, nem egy új dolog. Még január előtt valószínűleg, és ha minden igaz a franciák hívták Szolnokot.
 2. silurusglanis

  [BIZTPOL] Magyarország

  Valahol ahol nem OFF jöhet, ha tudsz hivatkozásokat is hozni a saját gondolataid mellé.
 3. silurusglanis

  Harckocsik harctéri alkalmazása

  Hangoskönyv verzióban is elérhető? Szex közben már htkaztam, futás közben még nem! :D:hadonaszos:
 4. silurusglanis

  Járványok, fertőzések

  Milyen személyes tapasztalataitok vannak a kínaival?
 5. silurusglanis

  [BIZTPOL] Magyarország

  Milyen magyarokkal? Mindig a konkrét betelepülőkkel van a gond mindenhol.
 6. silurusglanis

  [BIZTPOL] Magyarország

  Nem, engedd el, felejtsd el.
 7. silurusglanis

  Zenebutik

 8. silurusglanis

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Szerinted a RM amikot a határidős szerződéseket aláírta, ennek nem volt birtokában, hogy az említett felszabadult 1000 németből kelljen hozni? Akiket most keres a RM azok tudása pótolható, azért vonják be őket külsősként.
 9. silurusglanis

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Te magad is mondod, hogy a képzés a kulcs.
 10. silurusglanis

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  1.Kerüljön szépen a high tech magyar kézbe. 2.Már így is több mint elég külföldi költözött ide, senkinek nem hiányoznak. 3.Amit érdemes lenne itthon gyártani, az pont nem ez. Szenzorrendszerek, drónok minden formában és méretben, légvédelmi rakéta, 57mm és az alatti csöves fegyverek (főleg...
 11. silurusglanis

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Hát persze, miután kitömtük a németeket pénzzel, nehogy a magyarnak legyen munkája...
 12. silurusglanis

  [BIZTPOL] Magyarország

  ...és 6-800 fővel a rendőrséget akarja lenyomni? Mert legutóbb is ők kapcsolták le a bulit...
 13. silurusglanis

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Dirr. Avagy a "csak nem" az de bizony,de. http://lhsn.hu/mar-nem-huzzak-sokaig-a-honvedseg-orosz-helikoptertipusai/?fbclid=IwAR3prY09687V8_MOU36_AY1A1N-stwVdOVcz5gVLbVf5XvakEjhO-X5esL4