Recent Content by Star Trek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. S

  Archer - FH77BW L52

  Szép technika de 1,3 Milliárd Ft nekünk k drága.
 2. S

  Haditechnikai kvízjáték

  igen te jössz
 3. S

  Haditechnikai kvízjáték

 4. S

  Haditechnikai kvízjáték

  nem! R–12 Dvina lett volna tegyen valaki!
 5. S

  Haditechnikai kvízjáték

  a busz talált:)
 6. S

  Haditechnikai kvízjáték

  nem
 7. S

  Haditechnikai kvízjáték

 8. S

  Haditechnikai kvízjáték

  Gun Colt Browning M1895/14
 9. S

  Haditechnikai kvízjáték

  Valkai tegyen már
 10. S

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  A-29 Super Tucano ez elvileg levegőben is van egy hasonló kategória... Embraer KC-390 VBTP-MR
 11. S

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Ma láttatok az M1 híradóját?Benkő Tibor, és Kövér László Brazília Társaikkal beszélgettek. Remélem nem csak az Olimpia miatt volt kint Benkő hanem ,hogy megnézzen egy két érdekes Brazil terméket esetleg árajánlatot kérjen rájuk.
 12. S

  Haditechnikai kvízjáték

  Westland Scout AH.1
 13. S

  Haditechnikai kvízjáték

  Jó reggelt!
 14. S

  F-22 Raptor (Lockheed Martin, USA)

  Viktor Georgijevics Pugacsov beoszlását lehet zokon vették az amerikaiak. :)