Recent Content by Tiria

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. T

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Ukrajna kész négyoldalú béketárgyalásokra Oroszországgal - Infostart.hu
 2. T

  Járványok, fertőzések

  Köszönöm szépen
 3. T

  Járványok, fertőzések

  Szüleim detto. Pfizerrel oltva mindketten, majd tüdőgyulladással kórház. Szerencsére ők is túlélték.
 4. T

  [BIZTPOL] Éghajlatváltozás

  A Franciaországhoz tartozó, indiai-óceáni Réunion szigetét is vulkánkitörés rázta meg pénteken, miután kitört a világ egyik legaktívabb tűzhányója, a Piton de la Fournaise - írta a helyi hatóságokra hivatkozva az MTI. Réunion Tourisme a Twitteren: "Les photos de l'éruption en cours au Piton de...
 5. T

  Járványok, fertőzések

  Szüleim is több mint 2 hétet töltöttek bent, és maximális elismeréssel beszéltek mindenről. Katonás fegyelem, szervezettség, precíz gördülékeny ellátás ( ott pl.a honvédség bonyolítja a leadott csomagok iktatását, regisztrálását és kiszállítását) Le a kalappal az EÜ személyzet előtt!
 6. T

  Járványok, fertőzések

  És miért vannak EKKORA különbségek UGYANARRA a vírusra? Mi okozza azt hogy UGYAN AZ a vírus az egyik emberen átmegy észrevétlenül, míg a másik belehal?
 7. T

  Járványok, fertőzések

  Nálunk, a faluban, a Pfizerrel nemrég oltottakat sorra betegszenek meg. :( :(
 8. T

  Járványok, fertőzések

  Köszönöm szépen. Ennek pont két hete, a napokban kiengedik őket ha minden OK
 9. T

  Járványok, fertőzések

  Édesanyámat beoltották Pfizerrel, majd másnap belázasodott, Apuval együtt, akit 3 héttel korábban oltottak szintén Pfizerrel. Háziorvos azt mondta hogy pár nap múlva vigyem be őket, ha nem múlik a dolog. 2 nap múlva 39,3 láz, teljes levertség - mentő - +Covid teszt - kórház. Szerintetek?
 10. T

  Járványok, fertőzések

  Fogadd őszinte részvétem:(
 11. T

  Járványok, fertőzések

  Vagyis feltehetően Coviddal került kórházba 2 nappal az oltása után? "his office saying he's suffering a suspected infection"
 12. T

  [BIZTPOL] Éghajlatváltozás

  Kitört a Kljucsevszkaja vulkán (origo.hu) A Kljucsevszkaja vulkán 4750 méteres magasságával a Kamcsatka-félsziget legmagasabb hegye, és a legmagasabb aktív vulkán Eurázsiában.
 13. T

  Kritikus infrastruktúra

  Köszönöm a kimerítő válaszodat. Még az merült fel bennem hogy vajon meg lehet ezt csinálni egyszerre 2 terület felett is? USA+ Európa? Illetve tuti hogy meg lehet egyáltalán csinálni, Vagy lehegy csak egy blöff?
 14. T

  [BIZTPOL] Magyarország

  Az örökbefogadásokkal kapcsolatos főbb adatok: 2015 /2016 /2017 Nyilvántartott örökbefogadásra alkalmas személyek (házastársak és egyedülállók) száma, december 31.: 2 207 /2 400 /2 753 Nyilvántartott örökbe fogadható gyermekek száma, december 31. 1 893 /1 937 /1 972 Ebből: fogyatékos 501 /597...
 15. T

  Kritikus infrastruktúra

  Akkor úgy gondolod, hogy egy teljesen hagyományos benzines, de mindenféle elektromos alkatrésszel telepakolt kocsi simán gurulna tovább? Sajnos nem Tesla áll a ház előtt:D