Recent Content by ulippo

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Azért már elítélték őket, vállalták a felelősséget és kifizették a kártérítést, az ügy ezzel lezárult. Az MH17 ügye még nem zárult le, mert még nem ítélték el őket, nem vállalták érte a felelősséget és nem fizettek kártérítést. Majd ha ezt megtették az az ügy is le lesz zárva.
 2. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Ha nem támogatnánk akkor tegnap nem vettük volna fel őket a mi beleegyezésünkkel a NATO elsődleges partnerei közé. De felvettük.
 3. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Akkor neked az a banda az ellenséged, amelyik folyamatosan az összes szomszédunk és az összes szövetségesünk ellen uszít. Én meg biztosan nem, mert én senki elleni támadást nem támogatok.
 4. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Csak az ellenségeink szerint...
 5. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Az EU-s és NATO-s szövetségeseink biztosan nem az ellenségeink. Azok akik ellenünk, a mi szövetségünk ellen uszítanak folyamatosan, azok az ellenségeink.
 6. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Kik bizonyították rám? Maguk az álhír terjesztők? Muhaha. Most is épp te lettél rajtakapva az 5 milliárdos álhíreddel. Mindig amikor lebukik a fake news banda egyik tagja, akkor azt próbálják álhírekkel megvádolni aki épp leleplezte az álhírüket. Hiteltelen vagy mint a híreid. És nyugati vagyok...
 7. ulippo

  A II. világháború

  Kiszínezett lengyelországi képek.
 8. ulippo

  [BIZTPOL] Nyugat-Európa

  Igor Girkin maga ismerte el egy vkontakt posztban, hogy az a felvétel valódi és ő beszél rajta. Az ügyészség ezt is csatolta a bizonyítékok közé. De rajta, tagadd csak, hagy őrizze meg a fórum szépen, hogyan tagadod azt amit még maga az érintett sem tagad.
 9. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Ez is egy álhír. Fogalmad sincs a valódi helyzetről, hogy mi történt akkor. A szakadároknak esélye se volt az ukrán hadsereggel szemben, amiről te beszélsz azt nem a szakadárok, hanem az orosz regulárisok követték el. És nem Putyin mentette meg az ukránokat saját magától, ezt még kimondani is...
 10. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Ez egy álhír. Egy olyan felvételen alapul amiben az hangzik el, hogy 1991 óta 5 milliárd dollárt adott az USA Ukrajnának a demokratikus intézmények és a civil társadalom kiépítésére. Szóval 25 év alatt adott ennyit összesen. Az álhír gyártók ezt a 25 évet kivágták a felvételből és...
 11. ulippo

  [BIZTPOL] Nyugat-Európa

  Ezeket most mutatta be a holland ügyészség Hágában, ott zajlik a tárgyalás, Hollandia perel a polgárainak meggyilkolása miatt. Még mindig nem elég a bizonyíték? Akkor jöjjön még több. Addig jön amíg elég nem lesz. A gyanúsított Igor Girkin Buk rakétát kér Oroszországtól személyzettel együtt.
 12. ulippo

  Az európai védelmi szektor

  One cannon to rule them all, One cannon to find them, One cannon to bring them all and in the darkness bind them
 13. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

 14. ulippo

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  A mai napon a NATO felvette Ukrajnát a kibővített lehetőségekkel rendelkező partnerei közé. Ez a csoport a NATO elsődleges partnereit tartalmazza, Ukrajna lett a 6. tagja Ausztrália, Svédország, Finnország, Grúzia és Jordánia mellett. A tagsággal kibővített hozzáférés járul a NATO eszközeihez, a...