Recent Content by ZRÍNYI 20!026

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. ZRÍNYI 20!026

  A pénz világa

  Ez már a múlt, ezt te is tudod! Csak egy a probléma, hogy nálunk egy már eleve magas inflációra egyszerre rakódnak rá az extra adók, a "rezsicsöki csökkentés", kvázi eltörlés, a Kata kivezetés.....!
 2. ZRÍNYI 20!026

  Magyarország ipara

  Minden itthon dől el! Simicska is akkor lett kivizsgálva hirtelen, amikor kiesett a pixisből. Addig "nem volt túlárazott az M4-es építése"! Az Elios ügy is el lett sikálva. Inkább lemondtunk az EU-pénzről, minthogy büntit kapjon Tiborcz! És gondolom van még egy jópár hasonló!
 3. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Tőlem akár még Matolcsy is benne lehetne! Bár emberileg egy nulla, de a pénzügyekhez kétségtelenül ért! Az is igaz, hogy MSZMP tag volt, mint rajta kívül még több Fideszes, de ahogy ti elnézitek neki, úgy akkor én is. Ami szar a gazdaságban, az többségében nem rajta múlik, az MNB-ből...
 4. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Semmi manipulatívat nem írtam! Ezek tények: "A Pénzügyminisztérium (PM) által készített, de a KSH által publikált túlzotthiány-eljárás (EDP) jelentésből kiderül, hogy a kormány szerint év végére az államadósság 46 078 milliárd forintra nő, ez több mint a duplája annak 21 283 milliárd forintnak...
 5. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Adócsaló Béla kacsalábon forgó palotája minőségi anyagokból épült, szigetelve van, cserép helyett napelem van a tetőn, és hőszivattyú biztosítja a fűtést, A+++-os minden berendezési tárgy, villanyos, vagy hibrid az autó! Ehhez képest Gipsz Jakab, korosodó gyári munkás egy korszerűtlen házban...
 6. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Ótvar nagy bukás akkor lesz, ha felszáll a narancsköd, és előrehozott választást kell tartani, vagy szakértői kormányt kijelölni!
 7. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Azt tegyük hozzá, hogy a GDP-hez mért, mert összegszerűen több mint a duplája!
 8. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Egyáltalán nem mosdattam a Gyurcsányt. Magyarul írtam, hogy anno ellene is szavaztam! Amit viszont te nyomsz, az a más szemében a szálkát, sajátban a gerendát tipikus esete!
 9. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Egyáltalán nem mosdattam! Tényeket írtam! Gyurcsány elq.rta,ezért mennie kellett, amit jónak láttam én is! Hozzá képest Orbán szintet lépett, € milliárdok eltüntetésében, hazudozásban, és mégis 13. éve szabadon garázdálkodik. Mennyit is nőtt az államadósság...
 10. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Na persze, te személy szerint lehet hogy nem írtad le, de itt a kormánypárti szimpatizánsok körében, általánosan balliberálisozva van mindenki, aki kritizálja Orbánék hazug, arrogáns, uszító, megosztó politikáját, amit csak a vak nem lát. Én is voltam régebben FIDESZ szavazó, de akkora...
 11. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  De hát Simicska is ősi Fideszes! Akkor hát nincs min csodálkozni! Ja hogy anno (szerintetek) pár nap alatt ballib lett belőle, kiközösítették, lejáratták, kisemmizték? Hát erről írtam fentebb! Ettől függetlenül nem sajnálom csak hát izé, cseberből vederbe kerültünk az új strómannal.
 12. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  És a most libsizők behúzva fülüket-farkukat, hirtelen megvilágosodnak, vagy valami ilyesmi.
 13. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Senkit nem fognak hagyni érvényesülni az ellenzék részéről, ahogy eddig sem hagytak. Álhírek tömkelegét zúdítják a konkurenciára, amit választások előtt még inkább csúcsra járatnak! Mindig az aktuálisan legveszélyesebb riválisra koncentrálják az erőket, és ha kicsinálták, főleg hazugságokkal...
 14. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Nem a COVID miatt, hanem a 7,5-szeres gázár miatt. A legtöbb iskola gázzal fűt, és, nem lehet 1-2 hónap alatt átalakítani a fűtést! Különben is, mire? Már a fát is arany árban mérik, a szénről nem is beszélve!
 15. ZRÍNYI 20!026

  Belpol

  Na persze, a választások előtt 2-3 hónapig jobban élt, mert visszakapták az előző évi adójukat, előre hozták a fegyverpénzt... Ha nincs választás, ezek nélkül a többség max. elvegetált. De sokan megérdemlik a sorsukat, mert nem tudnak, vagy nem akarnak számolni. Ezt a munkahelyen is észre...