Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.
W

Wilson

Guest
Túl "liberális" vagy, :) az olyan mint a 3 napos eltiltások semmire sem jók. Figyelmeztetés, 1 hónap, fél év, örök vadászmzők. Nem kell túl cicomázni.
A bizonyos topikokból történő eltiltás is hülyeség, ha valaki az egyikben kiérdemli a bant akkor a többiben gondolod a jobbik énét használja majd?!
Abban mindenféleképpen igazat adok @molnibalage -nak, hogy kell a gyakori és kiméletlen gyomlálás, nemcsak a kommentek, hanem a tagok hozzáférése között is.
Nem kell félnetek jó lesz! :cool:
(egyébként szerintem is beszédes és hasznos volna, ha a felhasználók adatlapján vagy avatarjai mellett valamilyen formában megjelenne, hogy az illető mennyi időt vagy hány alkalommal részesült eltiltásban)
Teljes mértékben egyetértek veled.....
 
  • Tetszik
Reactions: Blitz97 and arcas

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 077
24 937
113
Ez a vicces smile nem igazán tölti be a funkcióját. Nagyon sokszor nem biztos, hogy viccesnek tekinti az, aki használja, de nincs más. Egyszerűen csak nem ért egyet a hsz. tartalmával, de nem tartja viccesnek, nem röhögi ki. Ebből sok nézeteltérés adódik.
Kérnék egy olyan smile-t, ami csak az egyet nem értést fogalmazná meg.
 
M

molnibalage

Guest
adb7bb46d2d1c3e5921433694b35c2fa.png
 

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 966
13 935
113
Lassan több lesz itt a dühöngő topik, mint a szakmai. :)
Ugy látszik, ezt igényli az istenadta nép.
Egy frászt! Ha megnézed, jellemzően ugyanaz a maréknyi tag dühöng , és egy másik marék meg sopánkodik, meg újfajta szmájlit akar. A két csoport között meg van némi átfedés!
A többség nagyívben tesz az itt folyó hisztire!
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 196
67 055
113
Egy frászt! Ha megnézed, jellemzően ugyanaz a maréknyi tag dühöng , és egy másik marék meg sopánkodik, meg újfajta szmájlit akar. A két csoport között meg van némi átfedés!
A többség nagyívben tesz az itt folyó hisztire!
Hiszti lesajnáló szmájlit akarok. :D És egyet a nagyívben tevők lesajnálására is külön!
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 077
24 937
113
Különben igazatok van, még ez a hat smile is sok, elég kettő. Tetszik/nem tetszik. Sokszor az emberi butaságon dühöngenek sokan.
Csak egyféle bemenet létezik sok embernél, 1, vagy 0, de mindenképpen az egyik. Itt döntően nem Atlantisták vannak, azokkal legalább lehet értelmes vitákat folytatni, hanem orosz gyűlölők és akinek a véleménye esetleg más (ha már csak egy kicsit is eltér), az csak orosz ügynök, orosz/Putyin fan, fizetett orosz troll lehet. Ők támogatnak bárkit, bármit is csinál, egy a lényeg, hogy oroszellenes/oroszgyűlölő legyen. Vitázni velük teljesen felesleges, mert az arroganciájuk 100%-on pörög. Bármit képesek ignorálni, ha nem az Ő álláspontjukat erősíti.
Kérem, hogy töröljenek 4 smile-t, a kettő is tökéletesen elég. :cool:
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 536
8 821
113
Szerintem három emoji (és nem smile) még elférne, egy lefelé mutató hüvelykujj mint dislike, egy sírva röhögős, és egy oké.

Aztán mindenki tudja melyiket mikor és mire.
 

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 915
24 603
113
A kérdés fordítva is feltehető ám: meddig viselje a többség, hogy mindenkibe, minden témában beleszállsz és csakazért is jobban tudod. Ezekkel totál kinullázod azokat a hozzászólásaidat, amikben nem lenéző módon osztod az észt, hanem érdekes tartalmakat teszel hozzá a dolgokhoz.



Kezdésnek erősen visszább kéne venni a személyeskedésből, mások fikázásából. Ha nem megy, akkor nem kell ide jönni.

Nézd én ezeket már sokadszorra írom ide le neked, így ez most már tényleg a legeslegutolsó figyelmeztetés volt.
Csak mert jó nosztalgiázni
 
Status
Not open for further replies.