• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 325
25 442
113
Azt biztos tudta a magyar nagyasszony, hogy igencsak zűrös ügyletet intéz. Tehát köze volt ahhoz, hogy ártatlanok, köztük gyerekek halljanak meg és nyomorodjanak meg.


"Korábban a Telex írta meg, hogy az ügyben a BAC Consultingon kívül érintett egy bolgár cég, a szófiai bejegyzésű Norta Global Ltd, amelynek norvég-indiai tulajdonosa mára már felszívódott, sehol nem találják. A bolgár hatóságok a Telexen megjelent hír után vizsgálatot indították, erről később annyit árultak el, hogy a csipogók sosem jártak Bulgáriában, nem ott gyártották őket. Azt viszont elismerték a bolgárok, hogy a Norta Global Ltd. pénzt utalt át a BAC Consulting Kft-nek.

Információnk szerint a Norta Globalról és annak szerepéről Cristiana Bársony-Arcidiaconio is beszélt a meghallgatásain.

Úgy tudjuk, Cristiana Bársony-Arcidiacono az őt kihallgatóknak azt mondta: valójában a Norta Global Ltd. adta le a megrendeléseket a csipogókra, az eszközöket pedig közvetlenül Hongkongból szállították le a megrendelőnek, ezért a BAC Consulting nem is fizette meg a vámot, a személyhívók Magyarországon sem jártak.

Tehát egyre valószínűbb, hogy a bolgár és a magyar dobós cégek is csak azért kellettek a művelethez, hogy a személyhívókat az izraeli titkosszolgálat ki tudja fizetni, leplezetten. Információink szerint a hatóság is úgy ítélte meg, hogy Cristiana Bársony-Arcidiacono csak egy stróman, aki nem ismerte az ügylet valódi hátterét, sem azt, mire kellenek a személyhívók. Ahogy azt sem tudja, hogy az eszközöket milyen útvonalon szállították, hol tárolták valójában.

Úgy tudjuk, abból, amit Cristiana Bársony-Arcidiacono a hatóságoknak elmondott, valamint az általa átadott dokumentumokból annyit sikerült megállapítani, hogy a szállítmány valószínűleg Tajvanról Hongkongba kerülhetett, majd onnan jutott be Libanonba."

 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 996
69 574
113
Pont arra ér most rá foglalkozni a Mossad, hogy sározzon.
Noch dazu továbbra sem mondtátok meg, hogy ugyan miért tenné pont
ezzel a két országgal?
Mert kissé kilógnak a 'jó' 'indoeurópai'pszeudonéptermékek közül és valami hunokat emlegetnek és sokan pattogatott kukoricáznának dzsekós vigyorral ha végignézhetnék ahogy összeomlik a gazdatestetek? :rolleyes:
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
16 307
22 814
113
Mert kissé kilógnak a 'jó' 'indoeurópai'pszeudonéptermékek közül és valami hunokat emlegetnek és sokan pattogatott kukoricáznának dzsekós vigyorral ha végignézhetnék ahogy összeomlik a gazdatestetek? :rolleyes:
1. ezt nem igazán tudom most dekódolni
2. Mo pont IL párti ország, akkor mééééé??
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 325
25 442
113
Pedig érdeke lenne együttműködni velük, hiszen az iráni vezetés síita, de vannak határok.

"a Királyság nem hagyja abba erőfeszítéseit egy független palesztin állam létrehozása érdekében, amelynek fővárosa Kelet-Jeruzsálem lesz, és megerősíti, hogy enélkül nem létesít diplomáciai kapcsolatokat Izraellel."

 
  • Tetszik
Reactions: antigonosz