Köszi a pontositást.Ez egy kínai csóka cége csak van Magyar állampolgársága így a magyar média szerint már magyar cég de amúgy szerintem kínai állami hitelből pumpálják fel a céget

Köszi a pontositást.Ez egy kínai csóka cége csak van Magyar állampolgársága így a magyar média szerint már magyar cég de amúgy szerintem kínai állami hitelből pumpálják fel a céget

Ki emlékszik már arra hogy 5 éve arról volt szó hogy az A330-asból is hármat vesznek, hasonló okokból.
új típusnak nincs értelme.További szallitogepek vasarlasanak vagy amit silvio javasolt?
Ugy gondolom ami nem lesz benne a safaben azt soha nem vesszuk mar megúj típusnak nincs értelme.
Ha már szállító gép, akkor további KC-390 kellene...+1, de inkább +2 darab.
háát lehet. Nem is sorolnám a szállítógépet a top20 helyre a bevásárló listán.Ugy gondolom ami nem lesz benne a safaben azt soha nem vesszuk mar meg
Egy kisebb szállítógép a légierők többségénél van. A cseheknek is van kisebb szállítógépe, most megnéztem 6db C-295, 2db jövőbeli KC-390-es mellé.új típusnak nincs értelme.
Ha már szállító gép, akkor további KC-390 kellene...+1, de inkább +2 darab.
ennél jobb helyen van pénz bárhol másutt...Egy kisebb szállítógép a légierők többségénél van. A cseheknek is van kisebb szállítógépe, most megnéztem 6db C-295, 2db jövőbeli KC-390-es mellé.
Ezt nemcsak maguknak használják, hanem mások is fizetnek a használatikért.
Ha ezt engedik, akkor mi is be raktunk legalább 1 de inkább 2 gépet.Görögország: 3+3 gép Portugáliával G2G megállapodás keretében, EU SAFE kompatibilisen?
![]()
C-390 Millenium: 3+3 μεταγωγικά μέσω Πορτογαλίας έχει η Πολεμική Αεροπορία στο στόχαστρο | OnAlert
Ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση τριών αεροσκαφών C-390 με προοπτική για επιπλέον τρία μέσω συμφωνίας κυβέρνησης προς κυβέρνηση με την Πορτογαλία.www.onalert.gr
Akkor hasonló konstrukcióban nekünk is megjöhet a harmadik.Görögország: 3+3 gép Portugáliával G2G megállapodás keretében, EU SAFE kompatibilisen?
![]()
C-390 Millenium: 3+3 μεταγωγικά μέσω Πορτογαλίας έχει η Πολεμική Αεροπορία στο στόχαστρο | OnAlert
Ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση τριών αεροσκαφών C-390 με προοπτική για επιπλέον τρία μέσω συμφωνίας κυβέρνησης προς κυβέρνηση με την Πορτογαλία.www.onalert.gr
Akkor hasonló konstrukcióban nekünk is megjöhet a harmadik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..