Igaz, de egyrészt a törököknek elég rossz arrafelé a sajtója (a szerbeknél mindenképpen), illetve nem ugrottak/léptek időben a délszláv háború idején.Geopolitikailag a törököknek lenne ott keresnivalója, nem Iránnak...(szerintem)
Igaz, de egyrészt a törököknek elég rossz arrafelé a sajtója (a szerbeknél mindenképpen), illetve nem ugrottak/léptek időben a délszláv háború idején.Geopolitikailag a törököknek lenne ott keresnivalója, nem Iránnak...(szerintem)
Az Európai Uniónak lenne ott keresnivalója, de az EU-nak csak addig kellettek a bosnyákok, amíg a szerbeket lehetett velük basztatni. Utána magukra lettek hagyva, az Ájszisz fénykorában még kiképzőtábor is volt Boszniában.Igaz, de egyrészt a törököknek elég rossz arrafelé a sajtója (a szerbeknél mindenképpen), illetve nem ugrottak/léptek időben a délszláv háború idején.
Náluk volt a pénz, ki elől dugták el? Maguk elől? Leírta AO, hogy hogy működött Jugoszlávia, nem kellett mindent bedobni a közösbe...Nincs ellentmondás. Fajlalták hogy Belgrádba megy az adójuk. Lehet hogy igyekeztek minimalzálni
Náluk volt a pénz, ki elől dugták el? Maguk elől? Leírta AO, hogy hogy működött Jugoszlávia, nem kellett mindent bedobni a közösbe...
Nem vagyok Jugoszlav specifikus gazdaságtörténész, csak az alapvető működését ismerem a Jugoszláv államnak.Lehet, hogy ott is voltak impexek, amik külföldön parkoltatták le azt a pénzt, amit le kellett volna adózni a szövetségi állam felé pl.?
Csak 9,5...tízmillió jugoszláv állam- és jogtudományi szakértő országa vagyunk!
![]()
Nehéz helyzetben a szerbek, Moszkvának könyörögnek segítségért
Alekszandar Vucsics arra kérte az állampolgárokat, hogy ne essenek pánikba, bízzanak a kormányban.index.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..