Hadgyakorlatok magyar részvétellel (Magyarországon és külföldön)

(igen ide akartam, ne rakjátok át!!!)
Ok, de akkor magyarázd el hogy mi köze ennek a mozifilm részletnek ehhez a topikhoz és miért nem a Harckocsik harctéri alkalmazásába vagy a Háborús filmek topikba tetted, ha nincs benne semmi ami a Honvédséghez köthető?

A drónhálónk messzi földön híres lett... :D

antidrone-net.jpg
Gondolom elobb-utobb erre is lesznek hivatalos NATO szabvanyok es ebben meg akar onnellatoak is lehetnenk es nem kene Rheinmetal csibedrotot importalni majd valamikor 2035-ben 500 Euro negyzetmeteraron... :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Ocses
A Fury-is videóhoz kért magyarázat a videóban látható a szemfülesek számára.

Arra gondolsz hogy a különleges műveletisek úgy támadnak a Humvee mögé sorakozva, ahogy a hálivúdi tankos fimben látták és hogy ez nem jó? Vagy jó? Vagy hogy ugyanaz rendezte ezt a bemutatót mint aki a filmes jelenetet?

Arra gondolsz hogy a különleges műveletisek úgy támadnak a Humvee mögé sorakozva, ahogy a hálivúdi tankos fimben látták és hogy ez nem jó? Vagy jó? Vagy hogy ugyanaz rendezte ezt a bemutatót mint aki a filmes jelenetet?
Igen, arra akarok utalni, hogy a bemutató nagyban hasonlít a filmre.

• Tetszik
Reactions: Terminator
Bullshitbullshitbullshit

Ez jutott eszembe miközben hallgattam.

Sajnálom mert ezt a csókát többre tartom.

ADHU 25: különlegesek földön, levegőben...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Loken
A Safety Transport 2025 logisztikai gyakorlaton a keresztkiképzést követően megkezdődtek a valós szállítási feladatok: október 10-én a német, cseh és magyar szakaszokból álló század a káli felrakodást követően konvojban közlekedve Pusztavacsra szállította és lerakodta a konténerekben elhelyezett szállítmányt.

• Tetszik
Reactions: Loken