Lord Bebo posztolta, csak fenntartással érdemes olvasniNem, én simán beszoptam, hogy az orosz zászlós nyakkendőt vett fel.
Lord Bebo posztolta, csak fenntartással érdemes olvasniNem, én simán beszoptam, hogy az orosz zászlós nyakkendőt vett fel.
Miért?Fehérek elleni rasszizmus nem létezik
Faramuci okfejtésével annó a Franfurti Iskola is ezt a tézist vallotta, holott a puszta számosságot tekintve a sárga és negroid rasszizmus a legnagyobb a világon (és ezek egymás ellen is hatnak). Illetve ismert még a zsidó és muszlim rasszizmus is. Rassziszmusról beszélek, tehát a puszta származás (népcsoporttól, nációtól függetlenül) alapú sovén felsőbbrendűség ott is megvan.Fehérek elleni rasszizmus nem létezik
Akkor te még nem hallottad a cigányokat.....Fehérek elleni rasszizmus nem létezik
Fehérek elleni rasszizmus nem létezik
Szerintem kolléga szarkasztikusan, ironizálva értette a posztotAkkor te még nem hallottad a cigányokat.....
Valami elkezdett változni? Egyre több a hasonló tartalmú videó.
Igen, egyre inkább Izrael és a zsidó lobbi (AIPAC stb.) ellen fordul a hangulat odaát, bal- és jobboldalon is. Csak a boomerek, akiknek az agyát elrohasztotta 40-50-xx... év keresztény cionista agymosás, tartanak ki. A fiatalok közül már többen szimpatizálnak a palesztinokkal, mint Izraellel.
Lásd pl. New Yorkban úgy néz ki ezt a Mamdani csávót fogják megválasztani, aki szélsőbalos. Ő is kritizálta Izraelt. Származását tekintve ugandai-indiai (Ugandában élő indiaiak a szülei, apja muszlim, ahogyan ő is, anyja hindu).
Azt is mondogatják sokan, hogy Charlie Kirknek is azért kellett meghalnia, mert kezdett ellenük fordulni.
A fiatalok közt egyre több a pronounos snowflake meg a transz, most akkor az a helyes? Ez az egész Palesztinos szarság, csak ugyanolyan "I support the current thing" felfogás, mint a BLM volt...Igen, egyre inkább Izrael és a zsidó lobbi (AIPAC stb.) ellen fordul a hangulat odaát, bal- és jobboldalon is. Csak a boomerek, akiknek az agyát elrohasztotta 40-50-xx... év keresztény cionista agymosás, tartanak ki. A fiatalok közül már többen szimpatizálnak a palesztinokkal, mint Izraellel.
A fiatalok közt egyre több a pronounos snowflake meg a transz, most akkor az a helyes? Ez az egész Palesztinos szarság, csak ugyanolyan "I support the current thing" felfogás, mint a BLM volt...
Nem lehetne, hogy mind a zsidókat, mind a muszlimokat bebasszuk egybe a Közel-Keletre aztán játszanak egymással? Ugyanez igaz az Indiaiakra is. A Nyugat jól meglesz nélkülük...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..