[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

na ja
ha ezt az oroszok robbantották volna fel, akkor ott most egy 10 métert mély gödör lenne
de nem az van
épp csak annyi a kár, hogy 1 óra alatt vissza lehessen pofozni
oroszok, azok ...
whatever.
Már most mindenki is tudni véli, hogy ki volt.
Bármilyen vizsgálat eredményét meg úgyse fogja elfogadni az egyik oldal, a másik meg a másikat.
Részemről a tényeken kívül -hogy valamiket találtak, többet- annyit mondtam, hogy nem a magyarok-volt-barátaival
meg a baltiakkal kéne csuklózni -akárkinek is- mert könnyen el fognak kezdeni dőlni a dominók.
Dixi.

whatever.
Már most mindenki is tudni véli, hogy ki volt.
Bármilyen vizsgálat eredményét meg úgyse fogja elfogadni az egyik oldal, a másik meg a másikat.
Részemről a tényeken kívül -hogy valamiket találtak, többet- annyit mondtam, hogy nem a magyarok-volt-barátaival
meg a baltiakkal kéne csuklózni -akárkinek is- mert könnyen el fognak kezdeni dőlni a dominók.
Dixi.
Tök mindegy, mert bárki lehetett. Az ukránok, az oroszok, vagy akár maguk a lengyelek is, és igen a vizsgálat végeredményét úgysem fogja elismerni egyik vagy másik oldal. Amúgy meg mindentől függetlenül, vicces a lengyelek kiborulása miután saját maguk vallották be, hogy a saját szövetségesük gázvezeték hálózatának felrobbantása helyes és jó cselekedet volt (itt jegyzeném meg, hogy én azért nem zárnám ki annak lehetőségét sem, hogy nekik is benne volt a kezük ezen művelet kivitelezésében).

Tök mindegy, mert bárki lehetett. Az ukránok, az oroszok, vagy akár maguk a lengyelek is, és igen a vizsgálat végeredményét úgysem fogja elismerni egyik vagy másik oldal. Amúgy meg mindentől függetlenül, vicces a lengyelek kiborulása miután saját maguk vallották be, hogy a saját szövetségesük gázvezeték hálózatának felrobbantása helyes és jó cselekedet volt (itt jegyzeném meg, hogy én azért nem zárnám ki annak lehetőségét sem, hogy nekik is benne volt a kezük ezen művelet kivitelezésében).
Azért, ha feltételezzük, hogy egyikben sem volt részük, azért talán más idegességi fokot generál ha
csak egy gázvezetékről van szó, meg mást ha egy utasok által használt vasútvonalat.
Az marhára nem hiányzik szerintem senkinek, hogy szabotázs miatt kisikoljon (ezt mondaná meg egyszer vki, hogy hogyan kell mondani :D )
egy lengyel személyvonat, neadjistn sok áldozattal.

• Tetszik
Reactions: Tumpek
hacsaknem pont ez a cél.
adjad már szendeszüzet, dixi.
És kinek lenne jó? Mert én nem látom.
Ukránoknak nem - maguknak akarják a forrásokat
Oroszoknak nem - így sem győzik
Európának nem - nem képes háborúzni

Ja meg ne dixizzé le, ha már dixiztem o_O

Mindeközben
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azért, ha feltételezzük, hogy egyikben sem volt részük, azért talán más idegességi fokot generál ha
csak egy gázvezetékről van szó, meg mást ha egy utasok által használt vasútvonalat.
Az marhára nem hiányzik szerintem senkinek, hogy szabotázs miatt kisikoljon (ezt mondaná meg egyszer vki, hogy hogyan kell mondani :D )
Őszintén szólva az alapján, ahogy nyilatkoztak az ügyről és, hogy szartak a fritzek kiadatási kérelmére, én úgy egy erős 70%-os esélyt mondanék arra, hogy benne voltak a buliban. Egyébként meg, nyilván normális gondolkodású ember nem akarja, hogy ártatlan emberek halljanak meg, csak ugyebár volt már a történelembe nem egy olyan példa amikor államok úgy gondolták, hogy a cél szentesíti az eszközt.

A helyes válasz, a "ki ne sikoljon" :D Igen tök hülyén hangzik, de ez van, amúgy lehet elegánsabb a "ne hagyja el a vasúti sín pályát" kifejezés :)

Őszintén szólva az alapján, ahogy nyilatkoztak az ügyről és, hogy szartak a fritzek kiadatási kérelmére, én úgy egy erős 70%-os esélyt mondanék arra, hogy benne voltak a buliban. Egyébként meg, nyilván normális gondolkodású ember nem akarja, hogy ártatlan emberek halljanak meg, csak ugyebár volt már a történelembe nem egy olyan példa amikor államok úgy gondolták, hogy a cél szentesíti az eszközt.

A helyes válasz, a "ki ne sikoljon" :D Igen tök hülyén hangzik, de ez van, amúgy lehet elegánsabb a "ne hagyja el a vasúti sín pályát" kifejezés :)
ez az elhagyja/nem hagyja a pályát dolog mostanában volt probléma értelmezésileg, ha jól hallottam :D

Mindeközben
Ez egy "roppant fontos" hír.
"A Vasúti Védelmi Erők minden brigádja támogatja a Vasúti Védelmi Őrséget, és részt vesz az ország vasúti infrastruktúrájának fizikai védelmének megerősítésében."
A fene se gondolta volna, hogy azt csinálják amiért vannak. :)

további esetek

Továbbra sem gondolom, hogy bölcs dolog lenne, és jó vége lesz a lengyelekkel bszkdni

az azért objektív, hogy a ruszki tszolg sosem tartozott a legkifinomultabbak közé :D
Kim Philby neve mond valamit?

Ez egy "roppant fontos" hír.
"A Vasúti Védelmi Erők minden brigádja támogatja a Vasúti Védelmi Őrséget, és részt vesz az ország vasúti infrastruktúrájának fizikai védelmének megerősítésében."
A fene se gondolta volna, hogy azt csinálják amiért vannak. :)
az összes territoriális védelmi erő támogatja a vasúti őrséget.
/Használj másik fordítót/

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Kisklódjon, kisodródjon, etc...
Amúgy bánja a franc, értjük így is...

A hibbantek akik felrobbantottak a gazvezeteket kaptat kituntetest es dicseretet, ki se adjak oket a nemeteknek.Tudja most valaki hogy az aktualis hibbantek ugyanigy kapnak-e vagy kettos merce lesz alkalmazva?

Lengyelország bezárja Oroszország gdański konzulátusát, és további intézkedéseket tervez, miután egy robbanás megrongálta az Ukrajnába vezeto kulcsfontosságú vasútvonalat .

Sikorski külügyminiszter „állami terrorizmusnak” nevezte a robbanást, mondván, hogy a robbanás áldozatokat akart okozni.

--------------

Maciej Klisz lengyel altábornagy azt nyilatkozta, hogy az orosz drónok által szeptember 10-én éjjel elkövetett tömeges lengyel légtérsértés sokkal nagyobb fenyegetést jelentett, mint azt korábban gondolták, - RMF24

Néhány drón, még a csaliként használtak is, robbanóanyaggal voltak felszerelve.

Lengyelország bezárja Oroszország gdański konzulátusát, és további intézkedéseket tervez, miután egy robbanás megrongálta az Ukrajnába vezeto kulcsfontosságú vasútvonalat .

Sikorski külügyminiszter „állami terrorizmusnak” nevezte a robbanást, mondván, hogy a robbanás áldozatokat akart okozni.

Szintén Sikorski:

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM5Yzg5M2ZjMzVmYjRkMGRiMzlmYTZmOTYyMjliN2Vh.jpg

Azért konkrét bizonyíték nélkül ezt meg lépni kicsit ostobaság. Bár persze megköszönni az USA-nak a vezeték felrobbantását.... Hát az sem vall sok észre a külügyminiszter úr részéről.

A szórakoztató része az hogy most éppen toporzékol egy false flag gyanús "orosz terrortámadás" miatt, de ugyanezt 3 éve nyilvánosan megköszönte...