további esetek
Továbbra sem gondolom, hogy bölcs dolog lenne, és jó vége lesz a lengyelekkel bszkdni
Gleiwitz mond valamit?
további esetek
Továbbra sem gondolom, hogy bölcs dolog lenne, és jó vége lesz a lengyelekkel bszkdni
húú, hát akkor csak az lehet, semmi másGleiwitz mond valamit?
Szerintem ezt nem az oroszok csinálják, konkrétan semmi érdekük nem fűzi őket szerintem ahhoz, hogy behúzzák a lengyeleket. Az ukránokkal is alig bírnak, a lengyelek pedig még utálják is az oroszokat a múlt miatt. Ha ott is front nyilna atom vagy kötelező sorozás nélkül kétlem meg tudnák állítani őket az oroszok. Már így is súlyos veszteségeik vannak Ukrajnában.további esetek
simán jó belpol üzemanyagnak ott is.Szerintem ezt nem az oroszok csinálják, konkrétan semmi érdekük nem fűzi őket szerintem ahhoz, hogy behúzzák a lengyeleket. Az ukránokkal is alig bírnak, a lengyelek pedig még utálják is az oroszokat a múlt miatt. Ha ott is front nyilna atom vagy kötelező sorozás nélkül kétlem meg tudnák állítani őket az oroszok. Már így is súlyos veszteségeik vannak Ukrajnában.
Csináltak már illogikus dolgot az oroszok.Szerintem ezt nem az oroszok csinálják, konkrétan semmi érdekük nem fűzi őket szerintem ahhoz, hogy behúzzák a lengyeleket. Az ukránokkal is alig bírnak, a lengyelek pedig még utálják is az oroszokat a múlt miatt. Ha ott is front nyilna atom vagy kötelező sorozás nélkül kétlem meg tudnák állítani őket az oroszok. Már így is súlyos veszteségeik vannak Ukrajnában.
) a szelfije Lavrovval egy buliban, meg az uccsó sms Putyin számára lett küldve, hogyaszongya: "Fémlap a helyén. Moszkva, további parancsot kérek."Ebben is van logika.Hogy egy mobilt is találtak, és a hírben szerepel, szerintem ez teszi full hiteltelenné az egészet. Semmi arányérzék, a kémfilmekben (se) látott elegáns megoldások helyett mindenki fullban tolja, mert az átlag agyhalott polgárnak - és a közülük kitermelt "politikusoknak" is - ez kell ("Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek!"). Gondolom, reggel kiderül, hogy rajta van valakinek (szerintem Sz. Péter lesz az) a szelfije Lavrovval egy buliban, meg az uccsó sms Putyin számára lett küldve, hogyaszongya: "Fémlap a helyén. Moszkva, további parancsot kérek."
Igen, mint ahogy ez kb. minden szolgálattal előfordult már. De mi, humanista nyugati polgárok eleve erre vagyunk trenírozva, hogy az oroszok, de főleg az ügynökeik és azok vezetői buták, mint a segg. Lásd Vörös veréb és hasonszőrű alkotások. Szóval sok mindent el lehet adni a világnak ezen a felén, amiért máshol - jobb esetben - kiröhögnének.Ebben is van logika.
Viszont abban is, hogy ha valami épp elégséges ahhoz, hogy működjön, akkor megfelelő
Meg olyan is volt, hogy full amatőr kutyaütő módjára operált a ruszki titkosszolgálat. Nem is egyszer...
az azért objektív, hogy a ruszki tszolg sosem tartozott a legkifinomultabbak közéIgen, mint ahogy ez kb. minden szolgálattal előfordult már. De mi, humanista nyugati polgárok eleve erre vagyunk trenírozva, hogy az oroszok, de főleg az ügynökeik és azok vezetői buták, mint a segg. Lásd Vörös veréb és hasonszőrű alkotások. Szóval sok mindent el lehet adni a világnak ezen a felén, amiért máshol - jobb esetben - kiröhögnének.

na jaaz azért objektív, hogy a ruszki tszolg sosem tartozott a legkifinomultabbak közé![]()
whatever.na ja
ha ezt az oroszok robbantották volna fel, akkor ott most egy 10 métert mély gödör lenne
de nem az van
épp csak annyi a kár, hogy 1 óra alatt vissza lehessen pofozni
oroszok, azok ...
Tök mindegy, mert bárki lehetett. Az ukránok, az oroszok, vagy akár maguk a lengyelek is, és igen a vizsgálat végeredményét úgysem fogja elismerni egyik vagy másik oldal. Amúgy meg mindentől függetlenül, vicces a lengyelek kiborulása miután saját maguk vallották be, hogy a saját szövetségesük gázvezeték hálózatának felrobbantása helyes és jó cselekedet volt (itt jegyzeném meg, hogy én azért nem zárnám ki annak lehetőségét sem, hogy nekik is benne volt a kezük ezen művelet kivitelezésében).whatever.
Már most mindenki is tudni véli, hogy ki volt.
Bármilyen vizsgálat eredményét meg úgyse fogja elfogadni az egyik oldal, a másik meg a másikat.
Részemről a tényeken kívül -hogy valamiket találtak, többet- annyit mondtam, hogy nem a magyarok-volt-barátaival
meg a baltiakkal kéne csuklózni -akárkinek is- mert könnyen el fognak kezdeni dőlni a dominók.
Dixi.
Azért, ha feltételezzük, hogy egyikben sem volt részük, azért talán más idegességi fokot generál haTök mindegy, mert bárki lehetett. Az ukránok, az oroszok, vagy akár maguk a lengyelek is, és igen a vizsgálat végeredményét úgysem fogja elismerni egyik vagy másik oldal. Amúgy meg mindentől függetlenül, vicces a lengyelek kiborulása miután saját maguk vallották be, hogy a saját szövetségesük gázvezeték hálózatának felrobbantása helyes és jó cselekedet volt (itt jegyzeném meg, hogy én azért nem zárnám ki annak lehetőségét sem, hogy nekik is benne volt a kezük ezen művelet kivitelezésében).
)És kinek lenne jó? Mert én nem látom.hacsaknem pont ez a cél.
adjad már szendeszüzet, dixi.

Őszintén szólva az alapján, ahogy nyilatkoztak az ügyről és, hogy szartak a fritzek kiadatási kérelmére, én úgy egy erős 70%-os esélyt mondanék arra, hogy benne voltak a buliban. Egyébként meg, nyilván normális gondolkodású ember nem akarja, hogy ártatlan emberek halljanak meg, csak ugyebár volt már a történelembe nem egy olyan példa amikor államok úgy gondolták, hogy a cél szentesíti az eszközt.Azért, ha feltételezzük, hogy egyikben sem volt részük, azért talán más idegességi fokot generál ha
csak egy gázvezetékről van szó, meg mást ha egy utasok által használt vasútvonalat.
Az marhára nem hiányzik szerintem senkinek, hogy szabotázs miatt kisikoljon (ezt mondaná meg egyszer vki, hogy hogyan kell mondani)
egy lengyel személyvonat, neadjistn sok áldozattal.
Igen tök hülyén hangzik, de ez van, amúgy lehet elegánsabb a "ne hagyja el a vasúti sín pályát" kifejezés 
ez az elhagyja/nem hagyja a pályát dolog mostanában volt probléma értelmezésileg, ha jól hallottamŐszintén szólva az alapján, ahogy nyilatkoztak az ügyről és, hogy szartak a fritzek kiadatási kérelmére, én úgy egy erős 70%-os esélyt mondanék arra, hogy benne voltak a buliban. Egyébként meg, nyilván normális gondolkodású ember nem akarja, hogy ártatlan emberek halljanak meg, csak ugyebár volt már a történelembe nem egy olyan példa amikor államok úgy gondolták, hogy a cél szentesíti az eszközt.
A helyes válasz, a "ki ne sikoljon"Igen tök hülyén hangzik, de ez van, amúgy lehet elegánsabb a "ne hagyja el a vasúti sín pályát" kifejezés

Ez egy "roppant fontos" hír.Mindeközben

további esetek
Kim Philby neve mond valamit?az azért objektív, hogy a ruszki tszolg sosem tartozott a legkifinomultabbak közé![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..