Így igaz. De nem is a terepre csinálták. Városban viszont 3 évet kihúz és parádésan kényelemes 8-10 óra után is.Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
Így igaz. De nem is a terepre csinálták. Városban viszont 3 évet kihúz és parádésan kényelemes 8-10 óra után is.Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
Én évekig használtam a feketét és a barnát is (ennél kényelmesebb bakancsom nem volt).Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
Mintha már láttam volna, a gond itt az hogy 3 fajta van rendszerben, nekem ez nincs nyáriban.https://www.joint-forces.com/footwear/55067-modern-french-army-boots-by-haix-part2-cdczt
@Lator A nyári bakancsot megkaptátok ebből?
![]()
Hazai felszerelés gyártó manufaktúra, zsebeket meg egyéb kiegészítőket gyártanak egyéni igények szerint rendelésre.
![]()
Havas hatástalanítás
„Olyanokat keresünk, akik szeretik a kihívásokat és hajlandók másoknál több energiát fordítani fejlődésükre” – fogalmazott a különleges rendeltetésű harctámogató képzés vezetője. A főhadnagy szerint elsősorban elhivatottságra van szüksége a jelentkezőknek az átlagos fizikai állóképesség mellett...honvedelem.hu
"Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."

A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni."Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne?![]()
Sokakat az azért nem érint, remeljuk valami modern lesz nem űrgolyhok-os marad az elkepzeles.A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni.
A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni.
Amolyan búcsú "ajándék" így a választások előtt ?A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni.
Lesz mentém.
Meg tarsoly az oldaladon.Lesz mentém.
Mert az rendkívül fontos most.A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni.
Párducbőrös kacagányod!Lesz mentém.
Igen."Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne?![]()
Daru tollas lesz a golyó álló sisak..."Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne?![]()

Párducbőrös kacagányod!
Mondtam én, hogy lesz itt csizma, kard, meg minden hasonló"Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..