Lövedékálló mellények, lövedékálló felszerelések, borítások, sisakok

A 19M-ből ki tudod venni a lágy betétet és úgy is funkcionál mint "mellény" ha csak plate van benne akkor tisztán plate carrier ezért mondja rá, hogy a mellény maga csak huzat és a védőbetétek (lágy és kemény) adnak védelmet. A plate carrier is "mellény" mert nincs rá jelenleg értelmesen fordított szakszavunk ami nem hangzana teljesen idiótán.
Dudi ennél kissé több "mellényt" hordott már ennél meg ezeket is hordta amikhez neked is volt szerencséd :D

Simán csak kevered a fogalmakat.
sztem is elbeszélnek egymás mellett.
Kolléga nem a 'golyóálló mellényre' gondol? vagy mi.

Btw én mindenképp Agilite-ra esküszöm, ha már felmerült IL, vagy Kasda, de inkább az előbbi.

• Tetszik
Reactions: krisss
2013M-ból nem lehetett lágy betétet kivenni és a 95M sem...HA nem titok Dudi miket hordott és mikor..nem kötekedés csak érdekel mikor mik voltak hasznaatban..
A harcoló állomány nagy része magának vette a 19M ig a cuccokat. Én pl hordtam warrior dcs-t, combat systems sentinelt, egy ideig volt kölcsönben egy Osprey MK IV-em, kipróbáltam a horvátok mellényét, a német shützveste-t meg a lengyel KMW-1 -es testpáncélt. Meg IOTV gen IV-et.
Könnyű málhamellényből meg 2008M-et hordtam meg azt a barna airsoftos retket amit anno az 5-ös dandár vett magának kiképzési anyagként.
2013M-ból nem lehetett lágy betétet kivenni és a 95M sem
a 13M ből ki tudod venni csak kurva sokat kell vele szenvedni és a huzat mosható utána (de mint felszerelés nem használható mert a betét adja a tartását az egésznek)

2013M-ból nem lehetett lágy betétet kivenni és a 95M sem...HA nem titok Dudi miket hordott és mikor..nem kötekedés csak érdekel mikor mik voltak hasznaatban..
Ha 13M alatt a TMK-ra gondolsz, akkor abból ki lehetett venni mindent, ahogy az előd bocimintásból is.

Eza TMK:
288-tmk-melleny-03.jpg

Ez meg a boci:
67075719-867735860271899-1217997612125257728-n.jpg

Használtam mindkettőt, volt Agilite K19 (I. gen.), LBT 6094, Direct Action Spitfire és Spiritus Systems LV119.

• Tetszik
Reactions: bel and endre
Ha 13M alatt a TMK-ra gondolsz, akkor abból ki lehetett venni mindent, ahogy az előd bocimintásból is.

Eza TMK:
288-tmk-melleny-03.jpg

Ez meg a boci:
67075719-867735860271899-1217997612125257728-n.jpg

Használtam mindkettőt, volt Agilite K19 (I. gen.), LBT 6094, Direct Action Spitfire és Spiritus Systems LV119.
A zöld TMK amúgy 2008M, a homokszín 2010M, a sivatagi boci 2011M, barna meg a 2013M.

Na ezeket is mind sikerült hordanom.

• Tetszik
Reactions: bel, endre and dudi
A harcoló állomány nagy része magának vette a 19M ig a cuccokat. Én pl hordtam warrior dcs-t, combat systems sentinelt, egy ideig volt kölcsönben egy Osprey MK IV-em, kipróbáltam a horvátok mellényét, a német shützveste-t meg a lengyel KMW-1 -es testpáncélt. Meg IOTV gen IV-et.
Könnyű málhamellényből meg 2008M-et hordtam meg azt a barna airsoftos retket amit anno az 5-ös dandár vett magának kiképzési anyagként.

a 13M ből ki tudod venni csak kurva sokat kell vele szenvedni és a huzat mosható utána (de mint felszerelés nem használható mert a betét adja a tartását az egésznek)
Ja meg 95M-et (2002M mert a 2002M már műszálas anyagú, míg a régebbiek a sátorlap anyagából vannak) is hordtam koszovóban.

• Tetszik
Reactions: Ocses and bel
ja, meg még ez a vmivel újabb generáció megy, főleg tarcsisoknál meg némelyik tiszt kedveli
Gfbdoi4XsAA0h-3

ez meg az újabbik flak-vest
GfgXrxrXkAAU1qY

• Tetszik
Reactions: Ocses
ez ránézésre is borzalmas :D
Nehèz.

De ezen nincs rajta a felkarvèdő.

Kètoldalt a nyakvèdőt nem tudtuk egy csomóan használni, volt katonatársam akinek elszorította a nyakán az ereket, majdnem elájult.

Mindössze 2 mèret volt belőle. Így biztos olcsóbb volt.:rolleyes:

Az előd bocinak meg a hatsó betèttartója, koszovóban sok embernek kilyukadt, így kipotyogott a betèt. Úgy ragasztgattuk.

Nehèz.

De ezen nincs rajta a felkarvèdő.

Kètoldalt a nyakvèdőt nem tudtuk egy csomóan használni, volt katonatársam akinek elszorította a nyakán az ereket, majdnem elájult.

Mindössze 2 mèret volt belőle. Így biztos olcsóbb volt.:rolleyes:

Az előd bocinak meg a hatsó betèttartója, koszovóban sok embernek kilyukadt, így kipotyogott a betèt. Úgy ragasztgattuk.
Így a fenti kép alapján jó, ha a fejét el tudja fordítani benne, lehajolni meg külön móka lehet :D