[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Galéria 14-ik és 20-ik képe:

Vajon milyen mintájú kiegészítő zsebek vannak a mellényen? Hasonlít az olaszra, de ilyen kis felületen nehéz egyértelműen eldönteni. Illetve ha olasz lenne, akkor miért hordják többen is a helikopterdandárnál? És fordítva: ha nem olasz hanem kísérleti magyar, akkor miért helikopterpilóták hordják akik nem sokat ugrálnak a bozótosban? Simán rámondanám, hogy javított Boci dizájn.
Ha megfigyeled egy pilótàknak szànt mellény van rajtuk amit isten tudja honnan szerzett be a cég anno ezek szerint vegetato mintàs zsebekkel.

• Tetszik
Reactions: beat
klac5034.jpg

15M Kamásli

Az egyik nyünyükèm. A kamasli.

Furcsán kevès katonán látok.
Pedig nagyon hasznos.
Hóban, magas vizes fűben, nagy sárban. Ès minden olyan esetben ahol a nadrág alja vizesè/koszossá vállnak.
Vèdi az alsó labszárat, ès a bakancs tetejèt is. Ès megakadályozza, hogy a bakancsban felülről bekerüljön cucc.

Kis költsèggel sok bosszúsagtól, kènyelmetlensègtől menti meg az embert.
Nekem először civil volt, aztán külszolgálatban vettem franciát.
Az kb elnyűhetetlen volt.(Francia cuccok nagyon strapabíróak).

Az egyik nyünyükèm. A kamasli.

Furcsán kevès katonán látok.
Pedig nagyon hasznos.
Hóban, magas vizes fűben, nagy sárban. Ès minden olyan esetben ahol a nadrág alja vizesè/koszossá vállnak.
Vèdi az alsó labszárat, ès a bakancs tetejèt is. Ès megakadályozza, hogy a bakancsban felülről bekerüljön cucc.

Kis költsèggel sok bosszúsagtól, kènyelmetlensègtől menti meg az embert.
Nekem először civil volt, aztán külszolgálatban vettem franciát.
Az kb elnyűhetetlen volt.(Francia cuccok nagyon strapabíróak).
Túra nadrágok egy részében van "beépített kamásli". Az nem jó? Nekem nem volt, de sokkal praktilusabbnak tűnt.