[BIZTPOL] Jemen

Aztán majd ha egyszer a Nyugat vagy Kína istenesen odacsap majd nekik akkor meg, ugyanaz lesz mint Gáza esetében? Jajj mentsük meg szegényeket nem tettek semmi rosszat bruhuhu

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Szerintem ahogy végeztek Gázával, az USA-val együtt megtámadják Iránt, most már komolyabban.
Logika lenne benne, de nem birják haderővel. Nagyszabású szárazföldi megszállás nélkül nem lehet Iránt legyőzni,legfeljebb gyengiteni ideiglenesen.
Megint repkedni fognak, de Izrael bekap egy rakás rakétát megint. Aztán kihirdetik, hogy győztek és elvonulnak. Szerintem még attól is óvakodni fognak, hogy CBG-bel bemenjenek a Vörös tengerre.

Szerintem ahogy végeztek Gázával, az USA-val együtt megtámadják Iránt, most már komolyabban
A pakliban benne van a dolog erosen de annyira kiszamthatatlan minden hogy itt jovot mondani nem igen lehet. Pl mi van akkor ha kina nyiltan beszal es iranban bazisokat hoz letre? Vad gondolat? Az de manapsag az orulet a mindennapok resze. Ja ezenkivul van masik tucatnyi alternativa.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
  • Tetszik
Reactions: megazez and Giskard
A világon elsőként.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Izrael hivatalosan elismerte Szomáliföldet független és szuverén államként.

Cserébe Szomáliföld hozzáférést biztosíthat Izraelnek a területére egy katonai bázis számára, amely a húszik tevékenységét és a Vörös-tengert figyelheti

• Hűha
Reactions: endre
Jemenben a hutik helyett most az Arab Emírségek támogattaszepparatistákat is lövik állítólag a szaúdiak
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: endre