Egy észrevétel: nem lenne érdemes kiadni allandora, hogy a jármű buvonyilasat minden esetben zárni kell, ha kiszallsz belőle?
Hát szerintem kb minden páncèlosban amikor lehet )nem szakadó eső/porvihar)nyitják a pillangókat, búvónyílásokat a szemèlyzetek.Egy észrevétel: nem lenne érdemes kiadni allandora, hogy a jármű buvonyilasat minden esetben zárni kell, ha kiszallsz belőle?
Minek?Egy észrevétel: nem lenne érdemes kiadni allandora, hogy a jármű buvonyilasat minden esetben zárni kell, ha kiszallsz belőle?
Drónok miatt gondolom. Hogy megszokottá váljon.
Megválaszoltad a kérdésedet.elhagyott hks
Ha olyan videót látsz, amin az álló harckocsi búvója nyitva van az szinte biztos, hogy elhagyott harckocsi. Persze nem elképzelhetetlen, hogy egy tüzelőállásban járó motorral nyitott búvóval legyenek, de ez inkább a kivétel mint a szabály. A posztszovjet haderőkben amúgy sem divat a nyitott bóvóval való háborúzás, mert tiltották a szovjet szabályzatok és ez meg is ragadt náluk(a németeknél van ennek nagy hagyománya).Drónok miatt gondolom. Hogy megszokottá váljon.
Vagy túl sok elhagyott hks gránátpottyantós videót láttam, és valóságban ez nem anynira gyakori?
Megválaszoltad a kérdésedet.
Ha olyan videót látsz, amin az álló harckocsi búvója nyitva van az szinte biztos, hogy elhagyott harckocsi. Persze nem elképzelhetetlen, hogy egy tüzelőállásban járó motorral nyitott búvóval legyenek, de ez inkább a kivétel mint a szabály. A posztszovjet haderőkben amúgy sem divat a nyitott bóvóval való háborúzás, mert tiltották a szovjet szabályzatok és ez meg is ragadt náluk(a németeknél van ennek nagy hagyománya).

És ha ismét átnézed azokat a videókat,kiderűl,hogy a legtöbb dronok megsemmisitette hk elhagyott hk.Drónok miatt gondolom. Hogy megszokottá váljon.
Vagy túl sok elhagyott hks gránátpottyantós videót láttam, és valóságban ez nem anynira gyakori?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..