[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Akkor ez azt is jelenti, hogy nyáron meg gyorsan felmelegszik? Ha jól emlékszem, erre írta valaki hogy nyáron lefagyasztja az italhordót és ahogy folyamatosan olvad ki úgy pont jó lesz?
Nem vész amúgy, ha nem hagysz a csőben folyadékot akkor megfagyni sem fagy meg annyira gyorsan és lóhugy sem lesz belőle pillanatok alatt.

Ha egy réteggel beljebb rakja az ember télen, akkor melegen tartja, nem? :D
Nekem sajat forrásból beszerzett van, nyaron 3-4 oraig hüvös marad a viz benne, csak a csöben lévő melegszik meg...Mondjuk egész napig nem hordtam, igy ilyen irányu tapasztalatom nincs...Majd Dudi megszakérti, Ö biztos többet használta....

Nekem sajat forrásból beszerzett van, nyaron 3-4 oraig hüvös marad a viz benne, csak a csöben lévő melegszik meg...Mondjuk egész napig nem hordtam, igy ilyen irányu tapasztalatom nincs...Majd Dudi megszakérti, Ö biztos többet használta....
Amúgy én pont nem szeretek belőle inni, ha tehetem hanyagolom. Egyébként, ha nem sütteted a napon, hanem el van rakva azsákba, akkor pár órán keresztül teljesen iható marad benne a víz, bár ez ugyanígy igaz a PET palackra is.

Szerintem nem kell túlmisztifikalni, h a PET palackra raksz egy szopókát akkor ugyanott vagy.