beérett a szélsőbalos agymosás
Tudtam, de nem gondoltam.

Tudtam, de nem sejtettem.Tudtam, de nem gondoltam.![]()
Tudtam, de nem sejtettem.
Egyébként itt a HTKA-n, már 4éve ezt beszéljük, mióta csatlakoztam.
Olcsó energia nincs.
Nem dolgozó migránstömeg van, akiket hízlalnak az adófizetők pénzén.
Úgy néz ki nem csak itthon kell kihalnia pár generációnak, hogy utána jöjjön egy konzervatív hullám ami rendberakja a kontinenst.
Majd elküldik az orosz géppuskák elé őketNem dolgozó migránstömeg van, akiket hízlalnak az adófizetők pénzén.
/sA "hölgy" bevallotta, hogy ő egy keverék...
Mindig megdöbbentő számomra, kitartó propival mennyire el lehet nyomni emberekben akár a saját létfenntartási ösztönüket is. Az ostobaság már csak a hab a tortán.
elég nyilvánvaló, hogy nyeu számára a "keleti és középső területek" csak piacként, a lakói csak "húsárúként" kellenek. biztonsági védőzóna, felvonulási terület. ennyi a szerep, más semmi. persze szólamok, hízelgések, ígérgetések vannak. mindig is voltak. aztán mindig is sz.rban hagyták ezeket a területeket.Az EUÁ-val az a baj, hogy ugyanazon elvek, és módszerek szerint működne, mint minden más birodalom.
Ha szóvá lett téve, hogy az orosz csapatok döntő része az ukrán fronton a távol keleti területek kisebbségeiből kerül ki, mit gondolsz, egy vétójog nélküli, állami szuverenitást részben- egészben feladott államok közül melyek mennének először a frontra, akár jól felszerelten is. Meglátásod szerint mi lenne a gazdasági fejlesztési pénzek felhasználásnak az aránya. Ajánlom a régi ökölszabályt figyelmedbe:20% kapja a 80%-ot.
Mi itt a periféria lennénk, (mai is az vagyunk) annak minden következményével.
...
. A Kárpát-medence az új Európa magja is lehet.
a 'skót' csávónak nem jött be: a kabinet is támogatásáról biztosította a m.elnököt, aki nem tervez lemondani.
a 'skót' csávónak nem jött be: a kabinet is támogatásáról biztosította a m.elnököt, aki nem tervez lemondani.
![]()
Cabinet ministers back Starmer as Scottish Labour leader calls for PM to quit
Anas Sarwar says "the situation in Downing Street is not good enough". But, as Sarwar gives his news conference, Starmer's cabinet colleagues come out to back him.www.bbc.com
Nekem amugy edesmindegyÉs mitől lenne jobb, ha lemondana?

Nem tudom, erről érdemes lenne megkérdezni a többi közép-európai országot is, hogy mennyire „húsáruk” és mennyire élnek nyomorban. Kezdjük mondjuk a lengyelekkel, csehekkel, baltiakkal. Érdekes módon ott nem a perifériás létből fakadó összeomlást, hanem gyors felzárkózást, növekvő béreket és erősödő állami mozgásteret látunk. Nézd meg a csehek új pályaudvarát pl.Egyet kell értsek az előttem szólóval. Nem változott semmi. A Nyugat-Európai országok a gyarmatbirodalom helyett most a Közép- és Kelet-Európai, balkáni államokat használják forrásként a jóléthez és a hatalomhoz. Működik az oszd meg és uralkodj. Semmiféle egyenlőség, pláne egyenlő szintre hozás nincs.
Ne haragudj, de ez az „Orbánék feltartják a Nyugatot” mese már a sci-fi kategória. 16 év teljhatalom után ott tartunk, hogy az EU egyik legszegényebb, legkorruptabb és leginkább elszigetelt országa lettünk. Ez nem ellenállás, ez kudarc.Orbánék próbálnak ennek ellent tartani, de csoda, hogy még nem tiporták el őket, minket! Választhatunk: maradunk mérsékelt jólét mellett szolganép, vagy a hosszabb úton függetlenebb, de szegényebb nemzet. A leendő világégés a gyors halál mellett/helyett pedig lehetőséget is ad. A Kárpát-medence az új Európa magja is lehet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..