UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Egy pilóta szokatlan légifelvételt készített 3800 méteres magasságban Kolumbia felett, és sokan ezt tartják a mai napig a legmeggyőzőbb UFO-videónak. A felvétel eredetiségét most megerősítették.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az Egyesült Államok 44. elnöke, Barack Obama azt állítja, hogy léteznek földönkívüliek.

„Léteznek – de én nem láttam őket. És nem tartják őket az úgynevezett „51-es körzetben”. Nincsenek ott földalatti bázisok. Hacsak nincs valami nagy összeesküvés – és mindezt még az Egyesült Államok elnöke elől is eltitkolták.”

"a műsorvezető villámkérdéseket tett fel Obamának, akinek a válaszából úgy tűnt, hogy megerősítette az idegenek létezését. „Az idegenek léteznek?” – hangzott el a kérdés, melyre Obama azt válaszolta:

Léteznek, de én még nem láttam őket. És nem is őrzik őket az 51-es körzetben. Nincs földalatti létesítmény, hacsak nem létezik egy hatalmas összeesküvés, és eltitkolták az Egyesült Államok elnöke elől.

A The Guardian szerint a választ világszerte felkapta a sajtó és olyan címekkel, közölték mint „Barack Obama volt amerikai elnök szerint az idegenek léteznek” és „»Léteznek«: Obama sokkoló állítása az idegenekről”. A Time Magazine is beszámolt a drámai eseményekről: „Obama szerint az idegenek léteznek, de nincsenek az 51-es körzetben”.

A médiafelhajtást követően azonban Obama vasárnap este közleményt tett közzé az Instagramon:

Statisztikailag az univerzum olyan hatalmas, hogy nagy az esélye annak, hogy ott van élet. De a naprendszerek közötti távolságok olyan nagyok, hogy alacsony az esélye annak, hogy idegenek látogattak meg minket, és az elnökségem alatt sem láttam bizonyítékot arra, hogy földönkívüliek léptek volna kapcsolatba velünk. Tényleg!"

Elég egyértelmű, hogy kamu lesz. (ha pedig MINDEN MEGVÁLTOZIK akkor jövök neked egy sörrel/fröccsel)

Szerintem nem kamu, csak ugyan az lesz mint az Epstein sztorinál.
A fontos iratokat visszatartják, kihoznak majd 3 millió oldal kevésbé fontos iratott, aminek a negyede így is ki lesz feketével húzva...
Kb. erre számítok.

A fontos iratokat visszatartják, kihoznak majd 3 millió oldal kevésbé fontos iratott, aminek a negyede így is ki lesz feketével húzva...
Kb. erre számítok.
Hát valami ilyesmit (is) értek kamu alatt. Semmi tény, konkrétum, valódi feltárás. Csupa fekete lapokért nem jár a sör :D

• Tetszik
Reactions: fip7
Kb. erre számítok.

Az Epstein akták még így is elég nagyot szóltak.

Ha az ufók létezéséről is kiderülne legalább annyi közvetett bizonyíték, mint a "világméretű zsidó összeesküvéséről", az azért elég komoly lenne. :D

• Tetszik
Reactions: fip7 and jani22
Az Epstein akták még így is elég nagyot szóltak.

Ha az ufók létezéséről is kiderülne legalább annyi közvetett bizonyíték, mint a "világméretű zsidó összeesküvéséről", az azért elég komoly lenne. :D

Van egy olyan érzésem, hogy akik mániákusan tagadják a földönkívüli élet létezését, és annak ide látogatását, azokat egy élő idegen se győzné meg. Több ezer videó van arról, hogy mindenféle járművek ide mászkálnak, ezen videók és főleg fényképek egy része bőven a digitális korszak előtt készült. Hiteles szemtanúkból és beszámolókból van több száz. Már vannak USA hadsereges videók is, de voltak korábban más haderőktől is hiteles videók. Annak aki szkeptikus ez sem elég bizonyíték :D
Szerintem pár kihúzott szöveges akta nem fogja őket meggyőzni semmiről.
A többieknek meg az eddigi bizonyítékok is elegendőek voltak.
Én legalábbis így látom.

• Tetszik
Reactions: merleg
Jake Barber interjú magyarul | Ross Coulthart exkluzív beszélgetése – UFO, tojás alakú objektum, tanúvallomásEbben a videóban bemutatjuk Ross Coulthart exkluzív interjúját Jake Barberrel, aki részletesen beszél tapasztalatairól egy különös, tojás alakú UFO-ról és a háttérben zajló eseményekről. A beszélgetés során szó esik titkos programokról, légi jelenségekről, katonai vonatkozásokról és azokról az állításokról, amelyek az utóbbi években világszerte felkeltették az érdeklődést az azonosítatlan repülő objektumok iránt.

Fenntartásokkal de érdemes meghallgatni.